RX580'den GTX980'e geçilir mi?

varexta

Centipat
Makaleler
1
İyi akşamlar,

ASUS Dual RX580'im var, bu kartla çok az kullanılmış bir ASUS STRIX GTX980 OC takas edilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence geçme. Elindeki zaten yeni bir ekran kartı. Eskiye geçme 10-15 FPS fazla olsa da olur.

Edilebilir . Sorunu yoksa... Aşağı yukarı aynı güçteler. (Oyundan oyuna değişiyor.) Yazılım sorunu yok NVIDIA tarafında. Bunun için bile geçilebilir .

Edilebilir . Sorunu yoksa... Aşağı yukarı aynı güçteler. (Oyundan oyuna değişiyor.) Yazılım sorunu yok NVIDIA tarafında. Bunun için bile geçilebilir .
Yazılımı düzeltiyorlar sorun olsa bile. Ben şuana kadar bir sorun göremedim.

Yıllardır kullanılmış kart ve ona kıyasla daha az kullanılmış kart. Büyük bir performans artışı yok elde. Daha eski bir mimariye geçiş yapıyorsunuz. Bana kalırsa gereksiz olur. Rx 580 sizi uzun süre daha taşıyabilir.

Arada kayda değer bir performans farkı yok. Geçilmez.

Tamamdır teşekkür ederim yorumlarınız için değiştirmeyeceğim kartımı. İyi geceler arkadaşlar. Tekrar teşekkür ederim

Gtx 980, RX 580 den %6 daha iyi bence 2. El almaya değmez. Ama AMD nin sorunlarıyla karşılaşıyorsan geç derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…