RX590 alınır mı?

@Lemi Galip Ben memnunum, RX 580'e dayadım voltajı, bana mısın demedi. Şu an 1.3V ve 1560 MHz'de kullanıyorum, RX 590 ile aynı skorları alıyorum :D. Güç tüketimi de 200W falan. Değiştirmeden önce sınırlarını test edeyim dedim.
O zaman duamızı edelim. Isı değerlerin az olsun, fanlariyin ömrü bol olsun ve hayatın mavi ekransız olsun 😂. Gönlünce kullan bilgisayarını.

@Lemi Galip Hayırlısıyla Kara Cuma indirimlerinde 5700 veya 5700 XT alacağım. Bu sebepten kartı sonlamaya çalışıyorum zaten :D. Hatta almışken Sapphire alayım diyorum, çivi çiviyi söker, bu durumda hiçbir problem olmayacak demektir 😁.
Sapphire RX470 modelini kullanırken, RX570'e geçtim. Bende çivi çiviyi soker etkisi ters oldu 😂.

@Lemi Galip Hatırlıyorum konularını, donanımsal olarak problemli çıkma olasılıkları çok düşük aslında kartların. O da şansa Sosyal'dekilere denk geliyor :D.
Ben şansızlık kuyusuna düşmüşüm anlatsam gülersin. O kadar CM fan ve sıvı soğutma aldım fanların hepsi sorunlu cıktı. Gönderdim 3'lu paket CM fanlarını Corsair ile, sıvı soğutma fanlarını direk değiştiler. Sıvı sogutmalarin fani gene arızalı birde egzoz fani aldım Corsair onunda ledi yanmıyor bugün yolladim. Cidden biz çok şanssız insalariz. Komple sosyal olarak bir kurşun mu doktursek 😂?

Bu kartın S.e modelini aldım. Suan yan tarafımdaki bilgisayarda oyunlarını yüklüyorum. Akşam detaylı test edeceğim.
Sapphire markasını AMD'de sürekli kullanıyorum bu zamana kadar 7870 harici hic biri beni üzmedi umarım bu kart da beni üzmez.
Forumda sorun yaşayan arkadaşımız var yaşamayanda var.
Alınır mı? Alınmaz mı? Bugün görecegiz.
Ben aldım siz almayın dedirtmez inşallah.

O hatalar bir şekilde halloluyor gerek frekansını düşürüyorsun gerek voltajını bir şekilde halloluyor. Benim tek sevmediğim Coil Whine o da bu kartlarda yok sanırım. Sorunun cevabı ise alınır niye alınmasın.

En çok ısınan seri armor diyorlar, MSI RX590 Armor kullanıyorum. 75 dereceyi görmüyor birkaç kez 74-75 oldu o kadar. Çok memnunum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı