Çözüldü RX590 Düşük FPS Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Keremer

Hectopat
Ekran kartım ile ilgili bir sorun yaşıyorum. RX590 ekran kartına ve AMD Ryzen 5 işlemciye sahibim. Hiçbir oyunu oynayamıyorum Driver'ından yaptığım ayarla hiç açamadığım oyunu 144+ FPS ile çalıştırdım ama sonrasında hiç ayar değiştirmeme rağmen oyunları çalıştıramıyorum bile.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ya Driver'i hepten tekrar kurcam ya da format atmayı deneyeceğim dediğiniz gibi

Driver pek çözüm gibi durmuyor Driver'lerin kendisi sıkıntılı önemli ve yüksek boyutlu dosyalarınız yoksa format atın derim. Format sonrası düzelirse haber verirseniz sevinirim
Sapphire RX590 NITRO+ SE 8GB GDD5 256 Bit
8gb 3000 Mhz Ram
AMD Ryzen 5 2600 Socket AM4 3.4 GHz
GIGABYTE B450M anakart
250gb ssd

Sistemi tamamen yazar mısınız?
Sapphire RX590 NITRO+ SE 8GB GDD5 256 Bit
8gb 3000 Mhz Ram
AMD Ryzen 5 2600 Socket AM4 3.4 GHz
GIGABYTE B450M anakart
250gb ssd
Aynı sistem var, hangi oyunda hangi ayarlarda kaç FPS alıyorsun?
Söyle Soyliyim LoL de 144+ aliyorum ama mesela en basit oynu açmıyor örneğin tomb raider the long dark falan açmıyor

BIOS güncel mi? Ve sıcaklık değerlerini kontrol ettiniz mi?

tomb raider the long dark tabii ki açmaz çok eski bir oyun windows 10 desteklemiyordur.

BIOS güncel mi? Ve sıcaklık değerlerini kontrol ettiniz mi?
BIOS Güncel Sıcaklık Değerlerinde sorun yok dediğim gibi Amd radeon software den yaptığım ayarla düzelmişti bu sorun ama şimdi yeniden başladı üstelik aradan zaman bile geçmedi PC yi bile kapatmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…