Hocam wattman olmasın hadi şansa, coilwhine var diyor herkes. Garantiye gidip geri gelenlerde de coilwhine olmaya devam ediyormuş. Ben R5 2600 + RX590 Nitro+ SE kombinasyonunu alacaktım fakat bunları gördükten sonra R5 1600(revize 12nm) + GTX 1660 Super kombinasyonunu almaya karar verdim. Sanırım doğru tercih sizce ?590 alınmaz.
Rx 590 coilwhine amd ye özel bir durum değil nvdia'da var.Hocam wattman olmasın hadi şansa, coilwhine var diyor herkes. Garantiye gidip geri gelenlerde de coilwhine olmaya devam ediyormuş. Ben R5 2600 + RX590 Nitro+ SE kombinasyonunu alacaktım fakat bunları gördükten sonra R5 1600(revize 12nm) + GTX 1660 Super kombinasyonunu almaya karar verdim. Sanırım doğru tercih sizce ?
Biliyorum öyle olduğunu fakat benim almayı düşündüğüm model Msi GeForce GTX 1660 Super Gaming X ve bu modelle ilgili böyle bir sorun yaşayan görmedim o yüzden tercihim bu karttan olacak gibi.Rx 590 coilwhine amd ye özel bir durum değil nvdia'da var.
Evet revize 1600 ve 1660 Super daha iyi olur.
İkisi de yok. Bence sapphire se modellerine bilerek wattman hatası koyuyor. Sizin bütçe sıkıntısı yoksa kesinlikle bulaşmayın. Alın bi 1660 veya 1660 super.Şanssızım.Sizinkinde coilwhine durumu mevcut mu acaba veya wattman ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.