RX590 Nitro+ Sistem Toplama

ufukcek

Hectopat
Daha fazla  
Şöyle bir sistem topladım görüşlerinizi bildirirseniz sevinirim.

Ekran kartı: Sapphire Radeon RX590 Nitro+ 8 GB GDDR5 256 Bit Ekran Kartı
İşlemci: AMD Ryzen 5 1600 AM4 Soket 3.2GHz - 3.6GHz 16MB 65W (revizyonlu) 12NM
RAM: Corsair Vengeance LPX 8 GB DDR4 3000 MHz
Anakart: Gigabyte GA-A320M-H AMD A 320 2133 MHz DDR4 Soket AM4 mATX
PSU: GAMETECH GTP-700 700W 80 Plus Gold
SSD: Kingston A400 SSdNow 240GB 500 MB-350 MB SATA3 2.5"
Kasa: Raidmax Delta I A13WB 2X USB 3.0 120MM Arka Fan

Bunlar satın alınmış ama elime ulaşmamış ürünler. Çok sıkıntı yaratacak bir durum varsa iade edebilirim.
Yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleme:
Biraz önce açtığım konuda da bahsettiğimiz üzere sizinkine çok benzeyen bir sistem toplayıp sipariş ettim. Siz bu sistemi kaç TL'ye topladınız?

Bu arada ismini bilmediğiniz bir PSU markasını kesinlikle kullanmayın. PSU'nuzu FSP, Aerocool, High Power, Corsair, Thermaltake, Cooler Master markalarından biriyle değiştirin. 600W'lık bir PSU işinizi görecektir.

Bu arada ismini bilmediğiniz bir PSU markasını kesinlikle kullanmayın. PSU'nuzu FSP, Aerocool, High Power, Corsair, Thermaltake, Cooler Master markalarından biriyle değiştirin. 600W'lık bir PSU işinizi görecektir.
Onu eksik yazmışım. Gametech marka. Benim rakamda aynı.

Gametech markası kalitesiz çinli bir üreticidir. Siteminizi o PSU'ya emanet etmeyin.
İnanın çok araştırmadım onu. Tek odağım diğer parçaların uyumlu olmasıydı. İnceleyeyim teşekkür ederim.

Sistem güzel hayırlı olsun fakat o psu'yu alarak sistemi öldürmüşşünüz.Kesinlikle değiştirin o psuyu.
Seasonic,Fsp,Highpower,Sharkoon gibi psulara yönelin.Araların da en kaliteli seasonic ve en sağlamı fsp'dir.

Anakartının modelini anlayamadım, A320M-S2H mı? Değilse desteklediği ram frekansına bi bakar mısın? Çünkü 2133Mhz yazmışsın fakat bu anakartlar 3200Mhz ram destekliyor. Tavsiyem alabiliyorsan Gigabyte B450M-S2h, alamıyorsan Gigabyte A320M-S2H.
3000Mhz ram alıyorsun, 2133Mhz'de çalıştırmak istemezsin.
Ayrıca ramlerini 2x8gb alsan harika olurdu.
PSU'yu Fsp veya corsair marka tavsiye ederim.

Tavsiyen için teşekkür ederim. Önerilerini değerlendireceğim.

İnanin kasa markasını ilk defa duyuyorum ve psu markası fazla güvenceli değil bi kaç yıla çürür corsair vs 450 alsaniz daha iyi olur veya vs 550,100 tl daha ekleyip kasayı zalman n3 veya s3 yapabilirsin

Hocam çok baktım, inceledim ikisinin arasında bir fark bulamadım.
320m-h
320m-s2h
Senin ayırt ettiğin konuda beni aydınlatırsan sevinirim.
İnanin kasa markasını ilk defa duyuyorum ve psu markası fazla güvenceli değil bi kaç yıla çürür corsair vs 450 alsaniz daha iyi olur veya vs 550,100 tl daha ekleyip kasayı zalman n3 veya s3 yapabilirsin
Kasa gözümle gördüğüm kullanılmış test edilmiş bir kasa o konuda sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum ama PSU için siz dahil herkes aynı şeyi söyledi. Ürün kargoda hala bugün iyice araştırıp açmadan iade ederim belki. Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…