RX590 Nitro+ Sistem Toplama

A320 almayın direk. B450m s2h alın önü açık olur sisteminizin. Kasa ve psu gelmeden iade edilmeli. Sıkıntı çıkarırsa bir muhatabınız olmaz. İtopyada 650w 80 plus sharkoon psu 300tl. Minimum onu tercih edin.

Diyorsun. Bakalım sıkıntı çıkarsa direk iade ederim. Ürün sıfır geliyor iade konusunda sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. Teşekkür ederim.
Aslına bakarsanız; b450m s2h biraz zorluyor ama bir 6 ay sonra anakartı bununla güncellemeyi düşünüyorum. Şuan tamamen bütçe durumuna göre bu anakartı seçtim. Teşekkür ederim.

FSP 60AHBC 500w ya da 600w öneririm. FSP çok sağlam markadır. Gametech gibi ürünlere sistem emanet edilmez.

Anlaşılan bu PSU geri gidecek. Yorumları dikkate alırsam. Teşekkür ederim.

Önerdiğim PSU çokta uygun sertifkası onaylı bir PSU. Bunu alarak fiyattan düşebilir ve kasanızı Zalman N3 gibi birşey alabilirsiniz. Zalman N3ün hava akışı iyidir. Ayrıca sisteminiz için 500w yeterli olacaktır.

Hocam kasa konusunda fikrim net. Onu değiştireceğimi sanmıyorum. Ama sıkıntı yaşarsam önerini değerlendireceğim. Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…