RX590 Nitro vs Gigabyte

Her iki modelin frekansları eşit hangisi ucuz ise onu al, benim tercihim Gigabyte dan yana olurdu.

Bildiğim; En iyi 590 GPU'larını Sapphire Special Edition'a koyuyor, soğutması ve OC potansiyeli en güçlü RX590, Special Edition diye biliyorum. Bence ledli fanları da çok hoş. Ben olsam Nitro+ S.E. alırdım. Tercih sizin. Sapphire'i marka adı altında model gözetmeksizin dandik diyenler de var ama gelin görünki elimdeki Nitro+ RX570 ile hiç sorun yaşamadım ve kart furmarkta auto fan ayarlarında %35 fan hızını geçmeden sıcaklığı 65 derece altında tutabiliyor.

GPU koyma diye bir şey yok soğutma onun adı. Ekran kartında OC yapmaya heveslenme çünkü doğru dürüst bir işe yaramıyor.
Her aynı model CPU gibi GPU'lar da aynı kalitede çıkmıyor. GPU'nun kaliteli olması + soğutmanın iyi olması, undervolt gibi bir uygulama ile karta daha az güç tükettirerek aynı performansı veya diğerlerine nazaran daha iyi performansı almasına yarar diye önerdim. Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…