RX590 ve R5 2600/X sistem toplama

5000 TL' lik bütçe ile AMD ekran kartına sahip sistem almayınız. NVIDIA tarafından alınız size tavsiyem budur.
Ya orda bir bölünme gibi bir şey var bir taraf nvidia derken bir taraf amd ekran kartı diyor açıkcası ben de nvidia tarafındaydım daha yeni söylediğim şeyi okuyunca *doğruluğu hakkında bilgim çok yok* amd tarafına yöneldim

Alakası yok. Forumda nedense RX Serisinde sorun yaşayanlar arttı gibi.

Rx serisi iyi fakat 5000 tl için değil daha uygun fiyatlara iyi rtx 2060'lı bir sistem toplanabilir 5000 tl ye.

İstediğin sistem 4000TL civarına toplanıyor verdiğiniz bütçe ile 2060 a ya da 5700e yönelmeniz daha iyi olur.

Alakası yok. Forumda nedense RX Serisinde sorun yaşayanlar arttı gibi.
Ben daha çok CS:GO falan oynayacağım için digital vibrance falan daha iyi olur nvidia tarafında ama dediğim gibi sistem konusunda tavsiyelere açığım.

@Saedox Size önerilen sistemde SU630 SSD var. Sosyal'de kronik sıkıntılı olduğu söyleniyor.

Aşağıdaki sistem 4952 lira tutuyor kasayı 600watt dahil olan bir kasa ile değiştirebilirsiniz ileriye dönük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…