RX590 ve R5 2600/X sistem toplama

Kartı kurcalayan 1-2 dir benim gördüğüm, baktığım konulardaki insanlar hep sistemi 2 hafta önce dizdim her şey default halinde böyle böyle oluyor diye konu açmış.

Her zaman diyorum teknoloji şans işidir. Elbette 5k ya rtx2060 alabilrsin diye öneri yapılabilir, fakat baştaki yorumlar çok saygısızca. Yok çöp dizmişsin, rx570 yerine 1660ti aldım gibi gibi..
570 giriş seviye kart, 1660ti ultra 1080p de en iyi kartlardan biri ) ben buna uyuz oluyorum.

Olabilir ben şahsen rx serisini önermiyorum ister benim önerdiğimi alır ister başkasınınkini ki incehesapta rtx2060 stoğu bitmeseymiş son bahsettiğimiz sistemlerdeki düzenlemeleri yapınca çok güzel kasa oluyordu, şanssızlık. Ben RX590 nitro+ se almayı düşünüyordum araştırdıkça o kadar sıkıntı yaşayan gördüm ki vazgeçtim biraz daha para koyar 1660 super alırım yapacak bir şey yok.

Kendi tercihiniz, ben fazla para verip max +10 fps alacaksam buna yanaşmam. Nvidia da sorun yaşamayacağımın garantisi yok.

1050ti ) rx570 her alanda ezip geçiyor o kartı şu zamanda 1050ti para vermek fanboyluktan başka bir şey değil kusura bakmayın.

570 ve 1660ti kıyaslamaya bakar mısın fanboy.
Bana fanboy diyerek asil fanboylugu kendin yapiyorsun. İnternete gir forumlara bak rx 500 serisi hakkinda yuzlerce hatanin oldugunu goreceksin. Savundugun kartla ilgili millet kafayi yemis durumda 2 ay default bir sekilde kullandim sonuc bu ayrica benim ne aldigim ne seni ne baskasini ilgilendirmez. Butcemi biraz zorlayarak sorun yasamamak icin upgrade ettim kartimi tabi ki sans isi fakat sorun yasamayacagima inaniyorum

Bide ben şunu anlamıyorum, bütün hazır sistemlerde gigabyte s2h anakart var yani anakart bu kadar mı önemsiz?
Sen RX 590 kullanıyorsun diye Amd'yi savunuyorsun ama arkadaş ikisini de kullanmış, hakaret etmeden tartış.

Bide ben şunu anlamıyorum, bütün hazır sistemlerde gigabyte s2h anakart var yani anakart bu kadar mı önemsiz?
Anakart overclock yapılmayacaksa gayet mantıklı bir anakart değil mi ?

Hakaret nerde?

Hocam sen devam et forumlarda yazılan her şeye kanıp ürün almaya, yabancı forumlarada göz at.
1050ti almak başlı başına hata, bunu yaparak övünmesi benim garibime gitti. 100 kişi kullanıyorsa 20 kişi sorunlu olabilir. Dediğim gibi bu şans biraz, nvidiada 100 kişi kullanıyorsa 10 kişi hata alıyordur.
Bizim milletimiz abartmaya bayılıyor her zamanki gibi...

Mantıklı ama ileriye dönük değil. Ram slotu 2 tane, vrm soğutucular çok iyi değil. Girişin de girişi seviyesi bir anakart. Bios arayüzü acayip kötü. Aradığınız ayarı bulana kadar canınız çıkıyor. Ryzen işlemci alan birisi ya oc ya undervolt yapma gereği duyuyor zamanla bu anakartın voltaj menüsü resmen mühendisler uğraşsın diye yapılmış. Ha ben 2 sene kullanır iyisini alırım diyen alabilir ama uzun süreli kullanmak isteyen almamalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…