RX590 ve R5 3600 sistem toplama

Ash-Leen0

Hectopat
CPU: AMD Ryzen 5 3600
Ekran kartı: Sapphire RX590 Nitro+ SE
Anakart: MSI B450 Tomahawk Max
RAM: G.Skill Trident Z Neo RGB 16 GB 3600 MHz
SSD M.2: Adata XPG 240 RGB
SSD: Samsung Evo 860 500GB
HDD: WD Blue 7200RPM 1TB
Kasa: Corshair carbride Spec Delta RGB 550Watt
Monitor: MSI Optix MAG241CV

Sistemi kullanım amacınız oyun ise bu bileşenlere bence en az RTX 2060 veya RX 5700 yakışır. Ekran kartına fazla önem vermeyip 3600MHz RAM ve 2X SSD ve HDD almak saçma olur. Amaç render ise de yine bu parçalar kısılıp işlemci 3700X yapılmalı.

ssd lerden biri ve ekran kartı elimde olduğu için böyle yoksa bende rtx düşünüyordum indirimdeyken aldım ekran kartını yapacak bir şeyim yok

ssd lerden biri ve ekran kartı elimde olduğu için böyle yoksa bende rtx düşünüyordum indirimdeyken aldım ekran kartını yapacak bir şeyim yok

Monitoru 1080p dusunuyorsunuz zaten. RX 590 sizi bir sure 1080p ultra ayarlarda goturur. 2-3 sene sonra ayni sistem uzerine GPU degistirirsiniz. Guzel sistem maliyeti uygunsa.

Bu sistem güzel ama ekran kartı ve işlemci hariç her parça giriş seviyesi. Arkadaşın parçaları oldukça kaliteli. Sadece ekran kartı düşük kalmış. Ama tabi ki oyun amaçlıysa Epic Donanım Arşivi alınmalı.

Tabi tabi o defoları var. Oyun amaçlı kurulacağı için ekran kartının ön planda olması daha önemlidir diye düşündüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…