RX590 ve Ryzen 5 1600 AF sistem

Bütçe
kasa için 600-700
Sizin sistemde daha ucuzuyla değiştirebileceğiniz bir parça varsa yazarsanız sevinirim Bir de ucuz pcu lu kasa ve monitör önerebilir misiniz? Monitörüm aşırı bir şey olmasına gerek yok sıradan bir monitör işimi görür sanırım

Bir de sıkıntı yaşarsınız derken ne kadar ciddi bir sıkıntıdan bahsediyoruz? Eğer 3 sene sonraorta ayarlarda çalıştırırsa benim için bir sıkıntı olmaz ama daha ciddi bir durum olur mu?
Hocam 1650S zaten seneye yetersiz gelecek(yeni çıkan AAA oyunlar için). Bendeki RX570 de öyle. O yüzden çok optimizasyon işine takılmayın.
İşlemci: Amd Ryzen 5 1600 3,2ghz (3,6ghz Max.) 12nm Am4 Yd1600bbafbox - n11.com

Anakart: MSI B450M-A Pro Max AMD B450 3200MHz DDR4 mATX Anakart B450M-A-PRO-MAX | Trendyol

RAM: XPG 16GB (2x8GB) Spectrix D41 3000MHz DDR4 CL16 RGB Dual Kit Ram AX4U300038G16A-DR41 Y10175683 | Trendyol

Ekran kartı: Galax GeForce GTX 1660 Super 6GB 192Bit GDDR6 DX(12) PCI-E Fiyatı

SSD: Adata XPG SPECTRIX S40G RGB 256 GB M.2 SSD 3500/1200 MBs AS40G-256GT-C | Trendyol
Yukarıda biri şunu önerdi. Benim aklıma yattı ancak ana kartı yerine daha ucuz bir şey önerebilir misiniz? Artı olarak önerebileceğiniz daha ucuz parça varsa yazmaktan çekinmeyin ) Teşekkürler

B450M S2H alabilirsiniz anakart olarak. Yine de fiyatları aşağı yukarı benzer. Tavsiyem bunu almanız yönünde. SSD'yi SATA SSD(256 Gb) değiştirirseniz bütçenize uyacak gibi. Biraz para biriktirip 260Tl civarlarına 1TB HDD alabilirsiniz.
Her cuma İncehesap Gaming gecesi yapıyor. Mutlaka RAM imdirime giriyor. Onu bekleyebilirsiniz.

Gigabyte B450M S2H (rev. 1.0) AMD Soket AM4 AMD Ryzen DDR4-SDRAM DIMM 2133,2400,2667,2933,3200 MHz
Su nasıldır ? rev. 1.0 ne anlama geliyor ? Bir de bu bios sürümü güncelleme mevzusu varmış onlar için gerekir mi? gerekirse görüntü alamama gibi bir sıkıntı yaşar mıyım? Kusura bakmayın çok soru sordum size.

Boss Bilişim'den almayın, Nanokatalog ve İstanbul Bilişim ayarında kazıkçı bir yer gibi.
SATA SSD ile NVMe SSD arasındaki fark prpfesyoneller için fark ediliyor.

Boss Bilişim'den almayın, Nanokatalog ve İstanbul Bilişim ayarında kazıkçı bir yer gibi.
SATA SSD ile NVMe SSD arasındaki fark prpfesyoneller için fark ediliyor.
Kazıkçı derken dolandırıcı anlamında mı? Bir de bu son dediğinizi anlamadım sata nem mevzusunu, son olarak şu bios meselesi ile ilgili güncelleme gerekir mi bu anakartlar için? Öyle durumlarda farklı kart takıp güncellemek daha sonra tekrar değiştirmek gerekiyormuş herhalde doğru mu?

SATA SSD'ler SATA üzerinden anakarta bağlanır. NVMe SSD'ler ise M.2 portundan anakarta bağlanır. M.2 portu daha hızlı çalıştığı için Okuma / Yazma hızı da yüksek olur ve yazılımcı, grafik tasarımcı iseniz farkı hissedersiniz. BIOS olayı işlemcinize ve aldığınızda yüklü olan sürümle alakalı.

Evet dolandırıcı,
Arkadaşın önerdiği SSD M2 SSD, çubuk şeklinde olan. Ben diyorum ki, Kingston A400 250Gb alın devam edin, fark hissedilemez. BIOS konusunda skıntı olacağını sanmam, 1. nesil işlemci 1600.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…