Sipahimsi
Centipat
RX590 Nitro+ SE ekran kartımda verilen bilgiler yanlış. Ekran kartını aldığımdan beri yazılımda ekran kartı durup dururken kullanımı %100'e çıkıp geri iniyordu fakat görev yöneticisinde bu dalgalanma gözükmüyordu. Daha sonra çok büyük FPS kayıpları yaşadığım için servise gönderdim. Tutanağa hem FPS kayıplarını hem de bunları yazdım. 20 iş günü boyunca serviste kaldı. Döndüğünde ise ekran kartıyla Tomb Raider oynandığı ve sorun çıkmadığını yazmışlardı. Evde gelip denediğimde FPS sorunu düzelmişti ama hala bu %100 kullanım düzelmemişti. Yanlış hatırlamıyorsam gelen güncellemede daha büyük sorunlar çıktı. Eklediğim fotoğraflarda da olduğu gibi VRAM kullanımım boşta %200'lerde oyunlarda %700'lere çıkıyordu komik şekilde. Şimdi ise çoğu oyunun FPS değerlerini yanlış ortalamasını alıyor. FIFA 19'a 43 ortalama FPS demiş ama oyunda asla 100 FPS altına düşmüyor. Bir ara CS'yi 55 FPS diyordu fakat 200 FPS altında hiç görmüyordum. Among Us'ı 258 saat oynadığım falan yazıyor. Bu sorun sadece bende mi var yoksa genel bir sorun mu?