wdgaster37 Attopat Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2022 #1 Sürprizbozan: Hata Maalesef bu bilgisayar, klipleri kaydetmek için donanım gereksinimlerini karşılamıyor Xbox Game Bar da video kaydı almaya çalışıyordum ancak böyle bir hata ile karşılaştım. Sorun ne olabilir? Ekran kartım: RX 6400. İşlemcim: R3 2200G. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Aralık 2022
Sürprizbozan: Hata Maalesef bu bilgisayar, klipleri kaydetmek için donanım gereksinimlerini karşılamıyor Xbox Game Bar da video kaydı almaya çalışıyordum ancak böyle bir hata ile karşılaştım. Sorun ne olabilir? Ekran kartım: RX 6400. İşlemcim: R3 2200G.
volkSWAGen666 Centipat Katılım 25 Kasım 2022 Mesajlar 568 Çözümler 2 Yer Fugging, Üst Avusturya 19 Aralık 2022 #2 wdgaster37 dedi: Sürprizbozan: Hata maalesef bu bilgisayar, klipleri kaydetmek için donanım gereksinimlerini karşılamıyor Xbox Game Bar da video kaydı almaya çalışıyordum ancak böyle bir hata ile karşılaştım. Sorun ne olabilir? Ekran kartım: RX 6400. İşlemcim: R3 2200G. Genişletmek için tıkla... Driverlar yüklü mü? Bir de CTRL+Shift+R ile deneyiniz.
wdgaster37 dedi: Sürprizbozan: Hata maalesef bu bilgisayar, klipleri kaydetmek için donanım gereksinimlerini karşılamıyor Xbox Game Bar da video kaydı almaya çalışıyordum ancak böyle bir hata ile karşılaştım. Sorun ne olabilir? Ekran kartım: RX 6400. İşlemcim: R3 2200G. Genişletmek için tıkla... Driverlar yüklü mü? Bir de CTRL+Shift+R ile deneyiniz.
wdgaster37 Attopat Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2022 #3 volkSWAGen666 dedi: Driverlar yüklü mü? Bir de CTRL+Shift+r ile deneyiniz. Genişletmek için tıkla... Evet sürücüler yüklü AMD'nin kayıt uygulamasından da kayıt alamıyorum. Artı olarak CTRL+Shift+r bastığımda bir tepki vermiyor.
volkSWAGen666 dedi: Driverlar yüklü mü? Bir de CTRL+Shift+r ile deneyiniz. Genişletmek için tıkla... Evet sürücüler yüklü AMD'nin kayıt uygulamasından da kayıt alamıyorum. Artı olarak CTRL+Shift+r bastığımda bir tepki vermiyor.