U uahs1 Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 192 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2023 #1 Sorunum başlıkta. H510M k anakart. 3600MHz 16 GB RAM. RX6400. i310100F. 500W PSU'lu kasa. Daha az once bu sistemi teslim aldim eve geldim kasa çalışıyor ama goruntu yok monitorde sinyal yok diyor.
Sorunum başlıkta. H510M k anakart. 3600MHz 16 GB RAM. RX6400. i310100F. 500W PSU'lu kasa. Daha az once bu sistemi teslim aldim eve geldim kasa çalışıyor ama goruntu yok monitorde sinyal yok diyor.
A Albert Winchester Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2023 #2 Monitörde olan kabloyu ekran kartına bağladınız değil mi? Artı 0 Eksi
KS KS U uahs1 Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 192 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2023 #3 Albert Winchester dedi: Monitörde olan kabloyu ekran kartına bağladınız değil mi? Genişletmek için tıkla... Kasadaki HDMI yerine tqktim monitordede dogru yere taktim monitor calisiyor ama kasaya baglanmiyor sinyal yok uyarisi aliyorum. Artı 0 Eksi
Albert Winchester dedi: Monitörde olan kabloyu ekran kartına bağladınız değil mi? Genişletmek için tıkla... Kasadaki HDMI yerine tqktim monitordede dogru yere taktim monitor calisiyor ama kasaya baglanmiyor sinyal yok uyarisi aliyorum.
eyupensar98 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 1.594 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik Mühendisi 31 Aralık 2023 #4 uahs1 dedi: Kasadaki HDMI yerine tqktim monitordede dogru yere taktim monitor calisiyor ama kasaya baglanmiyor sinyal yok uyarisi aliyorum. Genişletmek için tıkla... Ekran kartına taktınız değil mi anakarttan görüntü vermez. Artı 0 Eksi
uahs1 dedi: Kasadaki HDMI yerine tqktim monitordede dogru yere taktim monitor calisiyor ama kasaya baglanmiyor sinyal yok uyarisi aliyorum. Genişletmek için tıkla... Ekran kartına taktınız değil mi anakarttan görüntü vermez.
KS KS U uahs1 Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 192 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2023 #5 eyupensar98 dedi: Ekran kartına taktınız değil mi anakarttan görüntü vermez. Genişletmek için tıkla... Ben toplamadim hazir toplanmis halini verdiler. Artı 0 Eksi
eyupensar98 dedi: Ekran kartına taktınız değil mi anakarttan görüntü vermez. Genişletmek için tıkla... Ben toplamadim hazir toplanmis halini verdiler.
A Albert Winchester Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2023 #6 uahs1 dedi: Kasadaki HDMI yerine tqktim monitordede dogru yere taktim monitor calisiyor ama kasaya baglanmiyor sinyal yok uyarisi aliyorum. Genişletmek için tıkla... Kasadaki ekran kartına takman lazım bir de monitöründe 1'den fazla HDMI bağlantısı varsa monitör ayarlarından taktığın kısmı seçmen lazım. Artı 0 Eksi
uahs1 dedi: Kasadaki HDMI yerine tqktim monitordede dogru yere taktim monitor calisiyor ama kasaya baglanmiyor sinyal yok uyarisi aliyorum. Genişletmek için tıkla... Kasadaki ekran kartına takman lazım bir de monitöründe 1'den fazla HDMI bağlantısı varsa monitör ayarlarından taktığın kısmı seçmen lazım.
KS KS U uahs1 Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 192 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2023 #7 Bu sekilde Artı 0 Eksi
eyupensar98 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 1.594 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik Mühendisi 31 Aralık 2023 #8 uahs1 dedi: Bu sekilde. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf gelmedi... Artı 0 Eksi
KS KS U uahs1 Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 192 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2023 #9 Albert Winchester dedi: Kasadaki ekran kartına takman lazım bir de monitöründe 1'den fazla HDMI bağlantısı varsa monitör ayarlarından taktığın kısmı seçmen lazım. Genişletmek için tıkla... 1 tane var direk monitore baglanmiyor. Artı 0 Eksi
Albert Winchester dedi: Kasadaki ekran kartına takman lazım bir de monitöründe 1'den fazla HDMI bağlantısı varsa monitör ayarlarından taktığın kısmı seçmen lazım. Genişletmek için tıkla... 1 tane var direk monitore baglanmiyor.
eyupensar98 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 1.594 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik Mühendisi 31 Aralık 2023 #10 uahs1 dedi: 1 tane var direk monitore baglanmiyor. Genişletmek için tıkla... Kasada nereye bağladığınıza dair fotoğraf atabilir misiniz? Artı 0 Eksi
uahs1 dedi: 1 tane var direk monitore baglanmiyor. Genişletmek için tıkla... Kasada nereye bağladığınıza dair fotoğraf atabilir misiniz?