RX6400 vs. GTX 1060

Hocam eğer uzakta ise bence Param Güvende ile alın evinizde test edin bir sıkıntı çıkarsa kargoyu geri gönderirsiniz.
Not: Param Güvende 2 gün deneme süresi var.

Ben bugün gidip alayim mi o zaman. Neye dikkat etmem gerektiğini hiç bilmiyorum stres testi nasıl yapılır onu da bilmiyorum.

Ben bugün gidip alayim mi o zaman. Neye dikkat etmem gerektiğini hiç bilmiyorum stres testi nasıl yapılır onu da bilmiyorum.
Aldınmı kanka?

Aldınmı kanka?
Kanka
Bu konuya bakabilirsin eğer almadıysan.

Alamadım maaşı vermediler.
Hocam param güvende sistemi burda anlatılıyor sarı site üzerinden yapıyorsunuz alıcı kabul ederse ürüne girince yazıyor altta param güvende ile al yazıyor. Ve param güvende olayı nasıl işliyor hakkında bilginiz yoksa bu konuya bakabilirsiniz.

45 dakikalık stres testiymiş GTX 1060 iyimi peki?

45 dakikalık stres testiymiş GTX 1060 iyi mi peki?

FurMarK'den pek anlamam o yüzden size sormak istedim.

Ama işte sıkıntı şu 6400'ün ilk sahibi ben olacağım 1060'ı 2. el alacağım o açıdan değerlendirilmesi daha iyi olur yoksa ben de biliyorum 1060 daha iyi.

Gerekli testler yapıldığı sürece almanızda sakınca yok. Temiz bulursanız 1060 alıp geçin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…