RX6600 6.374,99 TL

SWFT 210 6600 XT için satan kişiyle anlaştık sayılır. Soğutması kötü denmiş ama sanırım stok fan eğrisi kötü olduğu için ısınıyor. Ortalama 75 derece denmiş ama emin olamadım.

SWFT 210 6600 XT için satan kişiyle anlaştık sayılır. Soğutması kötü denmiş ama sanırım stok fan eğrisi kötü olduğu için ısınıyor. Ortalama 75 derece denmiş ama emin olamadım.
Ben ilk çıktığı zamanarda 3 fanlısını kullandım hocam fan %39'du sanırım 75-77 derecelerde geziyordu. Fan ayarı yaptım 66'lara düştü. Ama % kaçta 66 idi hatırlayamadım. Sesli değildi onu hatırlıyorum.

Ek olarak bakabilirsiniz.

Son düzenleme:

Kasa çok kötü olmadığı ve işlemcide stok fan olmadığı sürece 210 iş görecektir. Karta yeterince serin bir ortam sağlanırsa çok yüksek sıcaklıklar görülmez malum kendi soğutması mükemmel değil. Ağustos'ta aldığım zaman benim Pulse 72 derecelere fırlıyordu, bu havalarda en fazla 67-68 takılıyor.

Kasada işlemci fani da dahil 7 tane 120 mm en düşüğü 62 cfm fanlar var. XFX'in iki fanlı olan 5600 XT'sini 68-70 derece arası kullanıyordum. Muhtemelen sorun olmaz da almadan önce araştırmak önemli. En kötü ihtimalle UV veya minik bir underclock yaparım.

Son düzenleme:
Bende var, Windows 10'dayken mavi ekran alip duruyordum bir oyunda. Windows 11'e gecince duzeldi nedense ve ayrica bir oyunu kaydederken de driver timeout hatasi aldim. Alacak olanlar bunlari bilsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…