Çatlı Reis Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 3.317 Çözümler 7 Yer Fransa, Paris, Eiffel Tower Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2023 #1 Epic kış indirimlerinde oyunu almayı düşünüyorum ama oyunun sistem gereksinimlerine baktığımda açıkçası gözümü korkuttu. RX6600 Ryzen 5 5500 ikilisi ile high ayarlarda rahat oynayabilir miyim? Ona göre alayım.
Epic kış indirimlerinde oyunu almayı düşünüyorum ama oyunun sistem gereksinimlerine baktığımda açıkçası gözümü korkuttu. RX6600 Ryzen 5 5500 ikilisi ile high ayarlarda rahat oynayabilir miyim? Ona göre alayım.
Ratonelu00 Hectopat Katılım 16 Haziran 2023 Mesajlar 1.427 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı: GTX 1660 SUPER İşlemci: RYZEN 7 2700X Ram: 16 GB (8*2) 3200 MHZ Anakart: ASUS PRİME B450M-K Depolama: 480 GB SSD-500 GB HDD Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2023 #3 9:06 dakika da gösteriyor high ayarlardaki performansını. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
9:06 dakika da gösteriyor high ayarlardaki performansını. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Çatlı Reis Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 3.317 Çözümler 7 Yer Fransa, Paris, Eiffel Tower Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2023 #4 Ratonelu00 dedi: 9:06 dakika da gösteriyor high ayarlardaki performansını. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Burada tüm ayarlarda sonuç neredeyse aynı. Oyunun optimizasyonunda mı bir problem var yoksa videoda mı anlayamadım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Böyle bir video buldum diğer video ile arada bayağı fark var. Eğer değerler böyle ise direk alacağım. Doğrulayacak biri var mı?
Ratonelu00 dedi: 9:06 dakika da gösteriyor high ayarlardaki performansını. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Burada tüm ayarlarda sonuç neredeyse aynı. Oyunun optimizasyonunda mı bir problem var yoksa videoda mı anlayamadım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Böyle bir video buldum diğer video ile arada bayağı fark var. Eğer değerler böyle ise direk alacağım. Doğrulayacak biri var mı?