RX6600 alınır mı?

Bütçe
6000-8000
6600 güzel kart alınır ikinci el takıntınız yoksa 6700-6750 xt bulunuyor.

Coilwhine hocam bir problem çıkarmaz borulardan cızırtımı gelir Allah aşkına.

Coilwhine hocam bir problem çıkarmaz borulardan cızırtımı gelir Allah aşkına.

Bana sitem etmenizin manası yok hocam, kullandığım üsluba dikkat ederseniz aktarılan bir bilgi olduğunu kesin bilgim olmadığını anlarsınız, vatandaki ekran kartlarıyla ilgilenen personel söylemişti.

Birkaç farklı alternatif sunayim eğer buradan alınan ürün kampanyaya dahil ise asus rx6650xt alıp bu kampanyadan yararlanabilirseniz. Asus kampanyası
İle 850 TL geri alarak RX 6650 XT modelini 7.500 lira küsurlere alabilirsiniz.
Ayrıca başka bir alternatif fikir ise amd bedava starfield veriyor kampanyasından yararlanabileceğiniz bir parakendeciden kampanyaya uygun bir ekran kartı alırsanız Starfield oyununu da alabilirsiniz. Biraz araştırırsanız bu iki kampanyaya uygun bir ürün de bulabileceğinizi düşünüyorum. Bol şans.
AMD kampanyası detayları

Biraz bakındım bütçenize uygun iki kampanya bir arada bulamadım. Eğer rx6650xt parakendecisi, asus kampanyasına dahil ise sizin için en iyisi asus cash pay back kampanyasından yararlanarak 7.500 liralara asus dual rx6650xt modelini almanız.

Ama merak eden varsa hepsiburdadan asus dual rx6750xt alınıp hem asus hem de amd starfield premium kampanyasından yararlanılabilir.

Son düzenleme:
Alınır, çoğu oyunu sorunsuz oynarsınız. İşlemciniz nedir?
i5 10400f ile güzel ikili olabileceğini düşündüm.

Starfield'e ihtiyacım yok çok pahalı değil zaten.

Yıllardır ASUS kullanıyorum şu anki kartım ASUS ROG STRIX 1050TI.

@632270 güzel olur, darboğaz yapacağını da sanmam. Şimdiden hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…