Teşekkür ederim yazarsanız gerçekten çok mutlu olurum dediğiniz gibi bende çok şey denedim genelde sabahları oyun oynayıp akşamları araştırma yapıyorum bir şey deniyorum düzeldi gibi oluyor o gece yatıyorum sabah uyanıyorum gene Micro stutter oluyor.
Ya bana koyan tarafı şu ben gerçekten çok uzun süre eski bilgisayar sıkıntısı çektim kendimce tabii ki bu daha kötü bilgisayar sahip olanlarda var. Ben FPS oyunlarını seviyorum,zamanımı CS 1.6 oynarak geçirdim bu zamana kadar sonunda sistem alabildim. CS:GO, Valorant oynarım diye seviniyordum ama durum bu gerçekten çok üzüyor beni CS:GO bir nebze oynanabilir durumda ama Valorant gerçekten canımı sıkıyor zaten sildim oynamıyorum da. Garip olan şey bende genellikle böyle hızlı FPS oyunlarında sıkıntı yaratıyor mesela GTA 5 de böyle bir sorunum yok. Ben bir şey daha fark ettim,CS:GO oynarken sadece mouse hareket ettirip stutter sorunu yaşıyor muyum diye denedim ancak bir şey olmadı ne zaman hareket ederek kafamı çevirsem takılma yaptı klavyeden mi acaba diye düşündüm ama pek zannetmiyorum.
@Recep Baltaş Sizin bir bilginiz var mı bu konu hakkında.
@Wrexyz hocam tekrardan merhaba size attığım Rainbow Six Siege videosunu izlediniz mi ne yapabiliriz buna. Oyun oynama hevesim kaçtı gerçekten güncelleme bekledik gene takılma yapıyor.
Eki Görüntüle 1875410
Değerler normal mi? Normal ise ben neden bu sorunu çekiyorum yardımcı olabilir misiniz?
Bu sorunun üstüne dayımın kasasını aşağı getirdim. Onun PSU kaliteli Cooler Master marka ekran kartı da NVIDIA ve aynı sorun onda da var. Sadece kasayı getirdim klavye, mouse, monitör benim. Ya bunlardan bir tanesi soruna yol açıyor ya da elektriksel bir sıkıntı var yarın dayımın monitörü ve ekipmanları ile deneyeceğim.