RX6600 çok fazla stutter mevcut

Hocam merhabalar, ben üstteki @Speegs adlı kullanıcıyım, hesabımın şifresini unuttum giriş yapamadım. Arkadaşım gaming.gen.tr'ye gönderdi sistemini, onlar da ekran kartını incelemeleri için ASUS'a gönderdi. Kart arızalı çıktı nihayetinde, değişim yapıldı, bugün geldi bilgisayar. Garantiye gönderin...

Tamamdır teşekkürler.

Tamamdır teşekkürler.
Merhaba hocam hortlatıyorum ama düzeldi mi sizde sorun daha 6600 kullanıyorsunuz galiba 3060 geçmeyi düşünüyorum ama ya düzelmezse ihtimali var ekran kartı kullanımı %99 olduğu halde bu sorun neden oluyor acaba gta 5 ve rdr2 de çok az ama onlarda yok gibi biraz daha iyi rahat

Merhaba, net olarak söyleyebileceğim şey şudur. İşlemci ağırlıklı oyunlarda darboğaz sorunu olması. İşlemci olarak i3 12100F kullanıyordum. i5 12600KF'ye geçtim ve sorunum düzeldi. Stutter sorunu gene oluyor ama şu şekilde oluyor bir oyuna veya bir haritaya ilk defa girdiysek biraz oluyor ve bir daha olmuyor o da AMD'nin shader cache olayından. Yani özet olarak işlemci yükseltince düzeldi. Benim sorunum bu idi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…