RX6600 çok fazla stutter mevcut

Monitörü 144Hz'e sabitler misin? Oyunları tam ekran oyna. Bu biraz da oyun ile ilgili hangi oyunlarda oluyor?

Hocam o kadar şeye rağmen duzelmediyse servise yollayın derim.

Servis daha çok teknik sorunlarla ilgileniyor. Kartta bir sorun yoksa. Yazılım atar gönderirler.

Monitörü 144Hz'e sabitler misin? Oyunları tam ekran oyna. Bu biraz da oyun ile ilgili hangi oyunlarda oluyor?

Servis daha çok teknik sorunlarla ilgileniyor. Kartta bir sorun yoksa. Yazılım atar gönderirler.

Şöyle söyleyeyim Rocket League ve Valorant'ta akıcılık sorunu var. CS:GO ve Valorant'ta ara ara stutterler devam ediyor.

HDMI denediğim sırada 144Hz şeklinde oynadım gene aynıydı durum.

Şöyle söyleyeyim Rocket League ve Valorant'ta akıcılık sorunu var. CS:GO ve Valorant'ta ara ara stutterler devam ediyor.

HDMI denediğim sırada 144Hz şeklinde oynadım gene aynıydı durum.

Aynı kartla çok daha iyi rahat oynuyorum driver silip yeniden yuklediyseniz bir de format atın bazen oda sorun yapabilir.

Sıcaklıklar nasıl hocam? OCCT, FurMark vs. yaptınız mı? Farklı bir monitör ile deneme şansınız var mı? Arkadaşınızdan mesela. Onun dışında SSD sağlığı nasıl. CrystalDiskInfo ile bakın. Şahsen ekran kartı kaynaklı olduğunu düşünmüyorum artık. Gene olabilir tabii ki.

Aynı kartla çok daha iyi rahat oynuyorum driver silip yeniden yuklediyseniz bir de format atın bazen oda sorun yapabilir.

Evet. BIOS son sürümde güzel bir temiz kurulum. 22.11.2 ya da son sürücüyü tekrar deneyin. Yazılımsal bir sorun varsa çözülmesi gerek.

Hocam gayet normal fanı açarsam 45-50 de bile oynuyorum bu sıcakta. İşlemci en fazla 70 görüyor. OCCT yaptım yaklaşık 20 dakika herhangi bir sorun çıkartmadı farklı bir monitörle deneme şansım yok maalesef. 2 tane SSD var bir tane SATA bir tane M.2 olmak üzere. İkisini de sırayla denedim aynı sorun var.

Hocam işte garip olan bazıları sorunsuz oynuyor bazıları Micro stutter yaşıyor garip bir olay.

Hocam vallahi bilmiyorum bende bir ara oyuna girince kart kullanımı 2 3'e düşüyor oyun oynamıyordu Windows'un içinden sıfırladım sonra sorun kalmadı hatta olması gerekenden daha iyi oldu.

Hocam vallahi bilmiyorum bende bir ara oyuna girince kart kullanımı 2 3'e düşüyor oyun oynamıyordu Windows'un içinden sıfırladım sonra sorun kalmadı hatta olması gerekenden daha iyi oldu.

Hocam iki SSD var ikisine de Windows kurmayı denedim hani bir tanesinde sıkıntı varsa diye.

NVIDIA, AMD kartları kullandım. Böyle sorunlar yaşamadım. Net değerleri nasıl? Çevrimiçi oyunlar oynuyorsunuz daha çok sanırım. İnternet bağlantısı gerekmeyen bir oyunda dener misiniz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Denemişliğim var.

Cidden hocam daha önce hiç görmedim bu olayı Windows sıfırlayın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…