Takemura Hectopat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 899 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2023 #21 Her şeyi soruyorum bu yüzden kusura bakmayın ama burası böyle mi kalmalı
PRIME H610MK Hectopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 1.172 Çözümler 4 Yer Osmangazi 18 Nisan 2023 #22 Takemura dedi: Eki Görüntüle 1744772 Her şeyi soruyorum bu yüzden kusura bakmayın ama burası böyle mi kalmalı Genişletmek için tıkla... Full install yükleyin. PRIME H610MK dedi: Full install yükleyin. Genişletmek için tıkla... Eğer software edition istemezseniz Only Driver seçin. PRIME H610MK dedi: Full install yükleyin. Eğer software edition istemezseniz Only Driver seçin. Genişletmek için tıkla... Yükleyebildiniz mi hocam?
Takemura dedi: Eki Görüntüle 1744772 Her şeyi soruyorum bu yüzden kusura bakmayın ama burası böyle mi kalmalı Genişletmek için tıkla... Full install yükleyin. PRIME H610MK dedi: Full install yükleyin. Genişletmek için tıkla... Eğer software edition istemezseniz Only Driver seçin. PRIME H610MK dedi: Full install yükleyin. Eğer software edition istemezseniz Only Driver seçin. Genişletmek için tıkla... Yükleyebildiniz mi hocam?
Takemura Hectopat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 899 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2023 #23 PRIME H610MK dedi: Full install yükleyin. Eğer software edition istemezseniz Only Driver seçin. Yükleyebildiniz mi hocam? Genişletmek için tıkla... Yüklendi hocam. Şimdi oyuna girip test edeyim mi yapmam gereken farklı şeyler var mı
PRIME H610MK dedi: Full install yükleyin. Eğer software edition istemezseniz Only Driver seçin. Yükleyebildiniz mi hocam? Genişletmek için tıkla... Yüklendi hocam. Şimdi oyuna girip test edeyim mi yapmam gereken farklı şeyler var mı
PRIME H610MK Hectopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 1.172 Çözümler 4 Yer Osmangazi 18 Nisan 2023 #24 Takemura dedi: Yüklendi hocam. Şimdi oyuna girip test edeyim mi yapmam gereken farklı şeyler var mı Genişletmek için tıkla... Yok hocam her şey bitmiştir. Bilgisayarı yeniden başlatın sadece. Çözüm olarak işaretleyebilirseniz sevinirim. Hayırlı oyunlar.
Takemura dedi: Yüklendi hocam. Şimdi oyuna girip test edeyim mi yapmam gereken farklı şeyler var mı Genişletmek için tıkla... Yok hocam her şey bitmiştir. Bilgisayarı yeniden başlatın sadece. Çözüm olarak işaretleyebilirseniz sevinirim. Hayırlı oyunlar.
Takemura Hectopat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 899 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2023 #25 PRIME H610MK dedi: Yok hocam her şey bitmiştir. Bilgisayarı yeniden başlatın sadece. Çözüm olarak işaretleyebilirseniz sevinirim. Hayırlı oyunlar. Genişletmek için tıkla... Hocam valla çözüm olarak işaretleme yok. Ben aslında teknik destekte konu açmıştım ama buraya taşınmış.
PRIME H610MK dedi: Yok hocam her şey bitmiştir. Bilgisayarı yeniden başlatın sadece. Çözüm olarak işaretleyebilirseniz sevinirim. Hayırlı oyunlar. Genişletmek için tıkla... Hocam valla çözüm olarak işaretleme yok. Ben aslında teknik destekte konu açmıştım ama buraya taşınmış.
PRIME H610MK Hectopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 1.172 Çözümler 4 Yer Osmangazi 18 Nisan 2023 #26 Takemura dedi: Hocam valla çözüm olarak işaretleme yok. Ben aslında teknik destekte konu açmıştım ama buraya taşınmış. Genişletmek için tıkla... Sorun yok.
Takemura dedi: Hocam valla çözüm olarak işaretleme yok. Ben aslında teknik destekte konu açmıştım ama buraya taşınmış. Genişletmek için tıkla... Sorun yok.
Takemura Hectopat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 899 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2023 #27 Hocam vallahi yine düzelmedi Adamların 2K da aldığı FPS'i ben 900p de alıyorum Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Hocam vallahi yine düzelmedi Adamların 2K da aldığı FPS'i ben 900p de alıyorum Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
PRIME H610MK Hectopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 1.172 Çözümler 4 Yer Osmangazi 18 Nisan 2023 #28 Eski sürücüden iyidir daha stabildir. Ekran kartı markası nedir?
Takemura Hectopat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 899 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2023 #29 PRIME H610MK dedi: Eski sürücüden iyidir daha stabildir. Ekran kartı markası nedir? Genişletmek için tıkla... Asus hocam Ben forumdakileri çok bilmiyorum ama tanıdığınız böyle şeylerden anlayan varsa etiketlerseniz iyi olur Gerçekten çok can sıkıcı bir durum.
PRIME H610MK dedi: Eski sürücüden iyidir daha stabildir. Ekran kartı markası nedir? Genişletmek için tıkla... Asus hocam Ben forumdakileri çok bilmiyorum ama tanıdığınız böyle şeylerden anlayan varsa etiketlerseniz iyi olur Gerçekten çok can sıkıcı bir durum.
PRIME H610MK Hectopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 1.172 Çözümler 4 Yer Osmangazi 18 Nisan 2023 #30 Takemura dedi: Asus hocam Ben forumdakileri çok bilmiyorum ama tanıdığınız böyle şeylerden anlayan varsa etiketlerseniz iyi olur Gerçekten çok can sıkıcı bir durum. Genişletmek için tıkla... Çok garip. Bendede aynı ekran kartı var. Yazılımsal sorunları var zaten AMD kartların. Nvidia'ya geçebilirsiniz. Ben öyle yapmayı düşünüyorum. Bende düşük FPS ve takılma sorunları yaşıyorum. AMD tercih edilmemeli.
Takemura dedi: Asus hocam Ben forumdakileri çok bilmiyorum ama tanıdığınız böyle şeylerden anlayan varsa etiketlerseniz iyi olur Gerçekten çok can sıkıcı bir durum. Genişletmek için tıkla... Çok garip. Bendede aynı ekran kartı var. Yazılımsal sorunları var zaten AMD kartların. Nvidia'ya geçebilirsiniz. Ben öyle yapmayı düşünüyorum. Bende düşük FPS ve takılma sorunları yaşıyorum. AMD tercih edilmemeli.