RX6600 eklenen sistem açılmıyor

HzEtliekmek

Hectopat
Daha fazla  
RAM
4 + 4 8gb ddr3 1333 mhz
SSD veya HDD modeli
SanDisk SSD PLUS 240GB ATA
Ekran kartı
NVIDIA GeForce GT 630 2 GB
Anakart
PEGATRON IPXSB-H61
İşlemci
Intel i5-2400
İkinci el RX6600 aldım sisteme taktım görüntü gelmiyor siyah ekran. BIOS'a bile giremiyorum görüntü hiç yok. Girmişsemde göremiyorum. Eski kartım olan GT630'u takıyorum sorunsuz çalışıyor. 8 pin güç kablosuda takılı. PSU'mda 500W. Kartın fanları dönüyor. HDMI ile bağlıyım. Acaba yazılımı yok diye mi açılmıyor ki dedim. Windows'u güvenli modda başlattım. Yine aynı görüntü gelmiyor. Allah'tan sahibinden Param Güvende ile aldım 1 gün 12 saat içerisinde çözemessem iade edeceğim.

Forumda anakartınla ilgili böyle yorum buldum.

Birçok sorun çıkarıyor diye biliyorum. Anlatayım ilk önce ne kadar PSU'nuz olursa olsun hatırladığım kadarıyla sadece 75W güç verebiliyordu.
Not: PSU, kanal, v olaylarını bilmiyorum.

2. 1030-1050 takanların bile görüntü alamadığı oluyor.

3. BIOS güncellemesi gerekiyor diyorlar, güncellemeye çalışınca %95 o ekranda kalıyor ve anakart yanıyor.

4. PCI Express 3.0 desteği yok.

Forumda anakartınla ilgili böyle yorum buldum.

Birçok sorun çıkarıyor diye biliyorum. Anlatayım ilk önce ne kadar PSU'nuz olursa olsun hatırladığım kadarıyla sadece 75W güç verebiliyordu.
Not: PSU, kanal, v olaylarını bilmiyorum.

2. 1030-1050 takanların bile görüntü alamadığı oluyor.

3. BIOS güncellemesi gerekiyor diyorlar, güncellemeye çalışınca %95 o ekranda kalıyor ve anakart yanıyor.

4. PCI Express 3.0 desteği yok.

Umarım doğru değildir hocam yoksa işimiz zor. Eğer öyleyse acaba 1000TL bandında yeni Anakart bulabilir miyim kartı çalıştıracak.

İkinci el RX6600 aldım sisteme taktım görüntü gelmiyor siyah ekran. BIOS'a bile giremiyorum görüntü hiç yok. Girmişsemde göremiyorum. Eski kartım olan GT630'u takıyorum sorunsuz çalışıyor. 8 pin güç kablosuda takılı. PSU'mda 500W. Kartın fanları dönüyor. HDMI ile bağlıyım. Acaba yazılımı yok diye mi açılmıyor ki dedim. Windows'u güvenli modda başlattım. Yine aynı görüntü gelmiyor. Allah'tan sahibinden Param Güvende ile aldım 1 gün 12 saat içerisinde çözemessem iade edeceğim.

O sisteme RX6600 takmak nereden çıktı? Sistemin tamamen yenilenmesi gerek. Fazlasıyla darboğaz olur.

Son düzenleme:
O sisteme RX6600 takmak nereden çıktı? Sistemin tamamen yenilenmesi gerek. Fazlasıyla darboğaz olur.

Darboğaz olacağının farkındayım zaten. Ama ekran kartı fiyatları bir anda uçar diye 1 yıl böyle kullanır sonra sistemi komple yenilerim diye düşünmüştüm. Çalışsa öyle yapacağımda çalışmıyor işte.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı