mustafadr12
Megapat
Video'yu başka bir platform aracılığı ile yüklemeniz lazım.
Sıcaklıkları çok düşük geldi bana, 48 derece %51 fan ile olması. 3DMark atsın ozaman anlarız nihai sıcaklığı.
İşin içinde para ve ticaret var, "Bilmiyorum" diye laf olmamalı bana göre.Youtubea yukluyorum. 3dmark timespy istedim bilmiyorum demisti iyi tamam o zaman furmarkt atin sadece dedim. Şimdi tekrar mi isteyeyim?
Tamam hocam soyledim yarin yapacak şuan evde değilmişİşin içinde para ve ticaret var, "Bilmiyorum" diye laf olmamalı bana göre.
Furmark'ı da 1080P ve 8X Msaa gibi kartı çok daha yoracak bir değerlerde tekrar yapmasını rica edin. Sonuçta FPS'in bir önemi yok sadece kartı iyice yük altına sokmaya çalışıyoruz.
FPS'in önemli olduğu test 3DMark.
Hocam ısısına bak hatta bizdense ChatGPT bu olaylarda çok daha zeki. Ona sorman tercihim olacaktır.
İşin içinde para ve ticaret var, "Bilmiyorum" diye laf olmamalı bana göre.
Furmark'ı da 1080P ve 8X Msaa gibi kartı çok daha yoracak bir değerlerde tekrar yapmasını rica edin. Sonuçta FPS'in bir önemi yok sadece kartı iyice yük altına sokmaya çalışıyoruz.
Bu ayarlarda yaptık testi hocamİşin içinde para ve ticaret var, "Bilmiyorum" diye laf olmamalı bana göre.
Buz gibi çalışıyor hocam ama FPS konusunda birşey diyemem, Furmark performans testi değil.Tamam hocam soyledim yarin yapacak şuan evde değilmiş
Ne diyorsunuz hocam ? Alınır mı?
Bu ayarlarda yaptık testi hocam
Valla hocam satıcıya bağlı bir durum. Param güvende ile alırsanız pek sorun olmaz ama nakit veya havale yaparsanız iade konusunda su koyuverebilir.@He stole my money hocam cihazı satın alsam öyle denesem onu uyar mı? Bunu da dersem muhtemelen laf edecek artık. Furmarkt testinde baya ugrastik
Paramgüvendeyle aldım zaten hocam o yönden rahatımValla hocam satıcıya bağlı bir durum. Param güvende ile alırsanız pek sorun olmaz ama nakit veya havale yaparsanız iade konusunda su koyuverebilir.
@He stole my money hocam cihazı satın alsam öyle denesem onu uyar mı? Bunu da dersem muhtemelen laf edecek artık. Furmarkt testinde bayağı uğraştık.
Öyle de yapıcam zaten artık paramguvende olmasi baya avantaj oluyor bana. Bu arada çok haklısınız hocamNeye laf edecek acaba? Madem satışa koymuş, müşterinin ürünle ilgili isteklerini karşılaması gerekiyor. Ürüne dair detaylı bilgiye sahip olmalı ve müşteriye gerekli bilgileri sağlamalı. Ekonomik zorluk yaşıyoruz diye zaten böyle davranıyorlar. Yoksa bu tür bir tutumla satış yapamazlar.
Ürünü alıp kendiniz test edin istiyorsanız.
Çoğunlukla Türkiye de böyle bir durum varsa işin içinde bir pislik oluyor, tabi şahsi düşüncem bu. Ama bazılarıda sırf tembellikleri yüzünden hiç uğraşmıyor.Neye laf edecek acaba? Madem satışa koymuş, müşterinin ürünle ilgili isteklerini karşılaması gerekiyor. Ürüne dair detaylı bilgiye sahip olmalı ve müşteriye gerekli bilgileri sağlamalı. Ekonomik zorluk yaşıyoruz diye zaten böyle davranıyorlar. Yoksa bu tür bir tutumla satış yapamazlar.