RX6600 Game Booster GB-2418CF Free Sync açılmıyor

serkan60

Hectopat
Arkadaşlar merhaba,
RX6600 EKRAN KARTIM, MONİTÖR İSE Game Booster GB-2418CF fakat AMD ayarlarından Free Sync açamıyorum. Ne yapmalıyım? Teşekkür ederim.

Monitor üzerinden FreeSync açmanız gerekiyor. Açılmadığı takdirde oradan aç-kapa yapamazsınız.

Monitor üzerinden FreeSync açmanız gerekiyor. Açılmadığı takdirde oradan aç-kapa yapamazsınız.
monitör üzerinden ayarları kontrol ediyorum ama bir türlü bulamadım internetten de nereden açabileceğimi bulamıyorum.

Kanka kullandığın monitörden memnun musun az önce satın aldım hepsiburadadan 2750 tl ye rdr 2 valorant oynayacağım iyi mi sence memnun musun
kanka sadece sağa sola falan kaymıyor sabit monitör sıkıntısız 1 günde geldi ben beğendim içinde sadece dp kablosu var hdmi yok güzel yani fiyatına göre 2800 e almıştım bende eğer ki nays ile ödeme yaparsan 100 tl iade olur

Kanka kullandığın monitörden memnun musun az önce satın aldım hepsiburadadan 2750 tl ye rdr 2 valorant oynayacağım iyi mi sence memnun musun
pardon 250 tl iade olur sana ortalama nays ile ödersen

kanka instagramdan yazsan olur mu bi konussak @winacheased

usta monitör geldi nasıl açıcam freesync

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…