RX6600 için Minecraft shader önerisi

342524

Hectopat
Makaleler
3
GPU'yu çok zorlamasın yeter. Öneriler için şimdiden teşekkürler.

Ekran kartın bütün shaderleri kaldırır zaten sıkıntısız olarak o yüzden gözüne hoş geleni seçip indirebilirsin. Benim sana tavsiyem complemantary shaders. Ben hemen hemen bütün shaderleri denedim ve en güzeli bu, artı olarak performans açısından da iyi optimizeli. İyi performans için bile önerebilirdim yani ama aslında güzel olduğu için öneriyorum, performans kısmı kremanın üzerindeki çilek

SEUS PTGI E12 nasıldır? Zorlar mı?

SEUS PTGI E12 nasıldır? Zorlar mı?
Dediğim gibi hiçbiri zorlamaz, beğenmediğim için önermedim onu. Uzun bir süre en çok o shader kullanıldığı için hep o öneriliyor ama bence o kadar da güzel değil. Işığın olmadığı alanlarda performansı güzel değil ve gün ışığında da gri bir film gran efekti oluyor ki hiç hoş gelmiyor bana. SEUS uzun zamandır RTX için geliştirme alıyor, Nvidia ekran kartlarında performansı da kalitesi de güzel ona lafım yok ama AMD ekran kartıyla RTX efekti açınca çok performans düşürüyor.

Peki RSR açsam performans nasıl olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…