RX6600 için PSU önerisi

Bütçe
3000

betabetahadi5

Decapat
Daha fazla  
Kasa olarak Rampage blaze mesh modelini tercih ettim ama PSU seçemiyorum anakart Prime B450M K2 işlemci R5 5600X ekran kartı RX6600 650W civarı olursa iyi olur 80Plus sertifikası falan da olsun sizce hangi marka PSU iyi gider?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasa olarak Rampage blaze mesh modelini tercih ettim ama PSU seçemiyorum anakart Prime B450M K2 işlemci R5 5600X ekran kartı RX6600 650W civarı olursa iyi olur 80Plus sertifikası falan da olsun sizce hangi marka PSU iyi gider?

Bunlardan başka bir şeye bakma yok bilmem BitFenix Rampage bilmem ne antin kuntin şeylere bakma. Kendi arkadaşım NZXT 750W Bronze psusunu kullanıyor gayet memnun, bende FSP Hydro k 750W Bronze kullanıyorum çok memnunum. Bu dördünü öneririm hangisi bütçene uyuyorsa onu al.

Not: Kasana uyup uymadığını kontrol et.

Bunlardan başka bir şeye bakma yok bilmem BitFenix Rampage bilmem ne antin kuntin şeylere bakma. Kendi arkadaşım NZXT 750W Bronze psusunu kullanıyor gayet memnun, bende FSP Hydro k 750W Bronze kullanıyorum çok memnunum. Bu dördünü öneririm hangisi bütçene uyuyorsa onu al.

Hangisini alayım dersen bence o NZXT hem ucuz hem de kaliteli F/P seni hayli hayli uzun süreler götürür.

C750 Bronze yeterli ama bütcenin hepsini kullanayim derseniz şu da var;

FSP Hydro GSM Lite Pro 650W bu nasıl peki?​

C750 Bronze yeterli ama bütcenin hepsini kullanayim derseniz şu da var;

FSP Hydro GSM Lite Pro 650W bu nasıl peki?​

Not: Kasana uyup uymadığını kontrol et.

Hangisini alayım dersen bence o NZXT hem ucuz hem de kaliteli F/P seni hayli hayli uzun süreler götürür.

Hocam NZXT C750 Bronze PSU 16 adet PCI-e pin sayısına sahip değil mi?

@k3soju giriş seviye bir model olduğu için, ikinci kabloyu koymamışlardır. Tek kabloda 2 adet 8 pin bağlantıya sahip. Önceki C Bronze daha iyi bir modeldi.

Anladım hocam o zaman alacağım RTX 4070 12 pinlik bir ekran kartını rahat bir şekilde kullanabilirim.
1731864763504.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı