SSD'yi almak çok mantıklı gözüküyor. Beles bildiğin SSD. Lakin işlemci bilemiyorum RX6600 ile darboğaz yapar mi? Bu işlemciyi alacak olursak hangi anakarttan almalıyız? Ilk defa sistem topluyorum. PSU mantıklı olabilir cok büyük gözükmüyor ve MSI kalitelidir diye düşünüyorum.
SSD'yi almak çok mantıklı gözüküyor. Beles bildiğin SSD. Lakin işlemci bilemiyorum RX6600 ile darboğaz yapar mi? Bu işlemciyi alacak olursak hangi anakarttan almalıyız? Ilk defa sistem topluyorum. PSU mantıklı olabilir cok büyük gözükmüyor ve MSI kalitelidir diye düşünüyorum.
O işlemci ile darboğaz yapmaz. SSD'de gerçekten fiyat olarak bedava sana tavsiyem bu ikisini al. Fakat PSU hakkında bir bilgim yok yanlış bilgi vermek istemiyorum.
Bu iki işlemcide aynı performansda işlemciler zahmet edip bu testlere bakarsan videodaki kişi CPU'ya ağırlık vermek için çoğu oyunda ayar kısıyor ve buna rağmen hiçbir darboğaz olmuyor. Gidip biraz araştırmak bu kadar zor değil.
Bu iki işlemcide aynı performansda işlemciler zahmet edip bu testlere bakarsan videodaki kişi cpu'ya ağırlık vermek için çoğu oyunda ayar kısıyor ve buna rağmen hiçbir darboğaz olmuyor. Gidip biraz araştırmak bu kadar zor değil.
Gösterdiğin hiçbir oyun işlemci ağırlıklı değil. İşlemci bazlı oyun olup olmadığını bilmek zor değil. Çok fazla benchmark yapılmaması zaten csgo gibi işlemci bazlı oyunparda rahatlıkça görülebilmesidir.
Bu iki işlemcide aynı performansda işlemciler zahmet edip bu testlere bakarsan videodaki kişi CPU'ya ağırlık vermek için çoğu oyunda ayar kısıyor ve buna rağmen hiçbir darboğaz olmuyor. Gidip biraz araştırmak bu kadar zor değil. 56:40 Cyberpunk 2077 ( lowest settings ) 37:37 Witcher 3 - Low settings.
Gösterdiğin hiçbir oyun işlemci ağırlıklı değil. İşlemci bazlı oyun olup olmadığını bilmek zor değil. Çok fazla benchmark yapılmaması zaten csgo gibi işlemci bazlı oyunparda rahatlıkça görülebilmesidir.
İşlemci ağırlıklı olması için zaten videoda test edilmiş ve düşük ayarlara çekilip ağırlık verilmiş diyorum. Neredeyse videoda hiçbir oyunda darboğaz yapmazken hangi oyunlarda hangi performansı aradığını anlamadım.
İşlemci ağırlıklı olması için zaten videoda test edilmiş ve düşük ayarlara çekilip ağırlık verilmiş diyorum. Neredeyse videoda hiçbir oyunda darboğaz yapmazken hangi oyunlarda hangi performansı aradığını anlamadım.
Donanım Arşivi ile İncehesap yeni PC'sini satın aldım. 3050 yükselterek 3060 yaptım. Darboğaz falan yapar mı? Parça uyumları iyi mi? Kaliteleri iyi mi? Sadece bilen arkadaşlar yazarsa çok memnun olurum. Teşekkürler. Intel Core i3-10100F 3.60Ghz 1200P Tray İşlemci Asus Prime H510M-E DDR4...
2K monitör kullanıyorum bu yüzden evet kullanırdım.
Sen alacak kişinin bütçesini veya hangi monitörü kullanacağını nerden biliyorsun? Bu konuda açılan işlemci indirimi başlığının altına yorum yazdığı için cevap verildi.
Donanım Arşivi ile İncehesap yeni PC'sini satın aldım. 3050 yükselterek 3060 yaptım. Darboğaz falan yapar mı? Parça uyumları iyi mi? Kaliteleri iyi mi? Sadece bilen arkadaşlar yazarsa çok memnun olurum. Teşekkürler. Intel Core i3-10100F 3.60Ghz 1200P Tray İşlemci Asus Prime H510M-E DDR4...
Attığım 40 dakikalık oyunların içinde işlemciyede ekran kartınada ağırlık veren bir sürü oyun varken hala forumda geziniyorsun denenmiş ve test edilmiş oyunları atıyorum sana.