Çözüldü RX6600 R5 3600 sistemde uygulamalar donup çöküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Axlixing

Hectopat
Daha fazla  
RAM
Corsair 2x8GB DDR4 4200MHz
SSD veya HDD modeli
WD blue 500gb
Ekran kartı
RX6600
Anakart
MSİ B450m-a pro max
İşlemci
AMD Ryzen 5 3600
Windows 11'i ilk çıktığından beri kullanıyorum şu an bilgisayarımda mı bir sorun var bilmiyorum.
Ekran görüntüsü aldığımda, bir fotoğraf açtığımda, dosyalara girdiğimde açılıyor donuyor ve çöküyor.
Bayağıdır diskim doluydu. GTA 5 oynuyorum Online falan giriyorum arada hızlı açılsın diye C'ye yüklemiştim, bayağı dolmuştu kırmızı gösteriyordu.

Diskimin dolu olmasından dolayı olduğunu düşündüm temizledim. Bayağı yer açıldı ve yine aynı sorunlarla karşılaşıyorum.

Bunu nasıl düzeltebilirim? Sebebi nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.

Çözüm
DDU kullanırken güvenli modda yaptınız, değil mi? Eğer sorun yaşıyorsanız tekrar güvenli moda girip temizle ve yeniden başlat seçin ardından bilgisayarı yeniden başlatıp driver kurulumu yapın. (Tercihim: PRO 25.Q2)

DDU ile sürücüleri kaldırıp PRO 25.Q2 veya 24.Q4 sürümünü kurmayı dener misiniz?

Ayrıca yukarıdaki mesajda bahsedilen güncellemeyi de kaldırabilirsiniz, sorunlu bir güncelleme.

Bahsettiğiniz güncelleştirme burada gözükmüyor başka bir yerde midir acaba.

Kanka ddu ana ekranda ekran kartı seçtim amd seçtim ve soldaki en üst seçeneğe bastım şuan bilgisayar açılıyor şifre giriyorum ama masaüstü gelmiyor siyah ekran . Şimdi şifre girdikten sonra alt f4 attım ekrana kapatılıyor yazısı geldi kapandı

Kanka ddu ana ekranda ekran kartı seçtim amd seçtim ve soldaki en üst seçeneğe bastım şuan bilgisayar açılıyor şifre giriyorum ama masaüstü gelmiyor siyah ekran
Bios a erişebiliyorum buradan yapılacak bişey varsa yapabilirim

Son düzenleme:
CTRL + alt + delete ile Görev Yöneticisi'ni açıp yeni gorev oluşturdan Explorer'ı yönetici olarak başlatmayı deneyin.

CTRL + alt + delete ile Görev Yöneticisi'ni açıp yeni gorev oluşturdan Explorer'ı yönetici olarak başlatmayı deneyin.

Yok yapamıyorum çünkü Görev Yöneticisi'ni göstermiyor ama CTRL + alt + del yapınca oturumu kapat yazısı falan çıkıyor fakat Görev Yöneticisi penceresini göremiyorum full siyah ekran sadece ümleç gözüküyor tıkladığımda uyarı sesi geliyor Windows'un. Instagram kullanıyorsan video paylaşabilirim Instagram'dan istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…