RX6600 - R5 5500 sistem için macun önerisi

YusufYusuf00

Decapat
Daha fazla  
Ryzen 5 5500 + RX6600 bir sisteme sahibim, 1.5 sene önce bilgisayarı aldım. Oyun oynarken CPU 70, GPU ise 84-86 arasında oynuyor. Değerler normal gelmediği için termal macunu değiştirme kararı aldım. Hangi termal macunu tercih etmeliyim ve mutlaka F/P ürünü olmalı.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci macunu altı ayda bir değiştirilmeli, eğer güvendiğiniz ve anlayan birisi de varsa ekran kartınızı da aynı şekilde yaptırabilirsiniz.

İşlemci macunu altı ayda bir değiştirilmeli, eğer güvendiğiniz ve anlayan birisi de varsa ekran kartınızı da aynı şekilde yaptırabilirsiniz.

Kendim yapabilecek durumdayım fakat alışveriş sitelerindeki yorumlar çok hoş değildi. Seçim yapamadım bütçemi de memnun kalmayacağım bir macuna ayırmak istemiyorum o yüzden.

Bütçem maksimum 400 civarında, bunu biliyorum sizce yeterli olur mu memnun kalır mıyım?

Çok üst düzey bir macun.

Kalırsın H1 güzel bir macun Kryonaut önerirdim normaldede cok hızlı bitiyor demişler ondan H1 güzel olur.

Noctua içinde aynısı söyleniyor, bir de Hepsiburada veya Trendyol'da stokları yokmuş daha hızlı ulaşabileceğim bir macun olması lazım. Kryonaut 1gr alsam hem CPU hem GPU'ya yetebilir mi?

Sanmam hızli bitiyor diyorlar hem Amazon'da yok mu H1.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…