Luvyan Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.207 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2025 #11 YusufYusuf00 dedi: Erken ulaşabilmem lazım, Amazon diğer sitelere göre daha uzun sürede teslimat yapmaz mı? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum bakın internetten.
YusufYusuf00 dedi: Erken ulaşabilmem lazım, Amazon diğer sitelere göre daha uzun sürede teslimat yapmaz mı? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum bakın internetten.
TheKaan0 Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 1.624 Çözümler 4 9 Ağustos 2025 #12 YusufYusuf00 dedi: Erken ulaşabilmem lazım, Amazon diğer sitelere göre daha uzun sürede teslimat yapmaz mı? Genişletmek için tıkla... Ürün yurt dışından gelecek, nereden alsanız uzun sürer. En beğendiğim şirket Amazon. Akşam yatmadan sipariş vermiştim sabaha kargonun zil sesi ile uyandım.
YusufYusuf00 dedi: Erken ulaşabilmem lazım, Amazon diğer sitelere göre daha uzun sürede teslimat yapmaz mı? Genişletmek için tıkla... Ürün yurt dışından gelecek, nereden alsanız uzun sürer. En beğendiğim şirket Amazon. Akşam yatmadan sipariş vermiştim sabaha kargonun zil sesi ile uyandım.
Y YusufYusuf00 Decapat Katılım 29 Mayıs 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2025 #13 https://www.hepsiburada.com/pullsar-pullwark-regular-1-gr-20w-m-k-termal-thermal-macun-yuksek-performansli-ve-iletken-macun-p-HBCV00007AYJOH?magaza=Deniport TheKaan0 dedi: Ürün yurt dışından gelecek, nereden alsanız uzun sürer. En beğendiğim şirket Amazon. Akşam yatmadan sipariş vermiştim sabaha kargonun zil sesi ile uyandım Genişletmek için tıkla... Bu nasıl olur? iyi midir?
https://www.hepsiburada.com/pullsar-pullwark-regular-1-gr-20w-m-k-termal-thermal-macun-yuksek-performansli-ve-iletken-macun-p-HBCV00007AYJOH?magaza=Deniport TheKaan0 dedi: Ürün yurt dışından gelecek, nereden alsanız uzun sürer. En beğendiğim şirket Amazon. Akşam yatmadan sipariş vermiştim sabaha kargonun zil sesi ile uyandım Genişletmek için tıkla... Bu nasıl olur? iyi midir?
Luvyan Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.207 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2025 #14 YusufYusuf00 dedi: https://www.hepsiburada.com/pullsar-pullwark-regular-1-gr-20w-m-k-termal-thermal-macun-yuksek-performansli-ve-iletken-macun-p-HBCV00007AYJOH?magaza=Deniport Bu nasıl olur? İyi midir? Genişletmek için tıkla... 20W olduğuna inanmıyorum dolandîrıcı tarzı bir şey yorumda biri lanet okuyor hatta
YusufYusuf00 dedi: https://www.hepsiburada.com/pullsar-pullwark-regular-1-gr-20w-m-k-termal-thermal-macun-yuksek-performansli-ve-iletken-macun-p-HBCV00007AYJOH?magaza=Deniport Bu nasıl olur? İyi midir? Genişletmek için tıkla... 20W olduğuna inanmıyorum dolandîrıcı tarzı bir şey yorumda biri lanet okuyor hatta
S sosyopat71 Megapat Katılım 15 Ağustos 2015 Mesajlar 159 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2025 #15 Thermal Grizzly Kryonaut Termal Macun 12.5W 1 Gram Yüksek Performanslı Fiyatı - Trendyol 84-86 hiç normal bir deger degil bu ürünü tavsiye ederim.Bu arada termal macun sürüşünde çok önemli,fazla sürersende sogutma yapmaz,kendin süreceksen 1 2 video izle öyle sür.
Thermal Grizzly Kryonaut Termal Macun 12.5W 1 Gram Yüksek Performanslı Fiyatı - Trendyol 84-86 hiç normal bir deger degil bu ürünü tavsiye ederim.Bu arada termal macun sürüşünde çok önemli,fazla sürersende sogutma yapmaz,kendin süreceksen 1 2 video izle öyle sür.
Luvyan Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.207 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2025 #16 sosyopat71 dedi: Thermal Grizzly Kryonaut Termal Macun 12.5W 1 Gram Yüksek Performanslı Fiyatı - Trendyol 84-86 hiç normal bir deger degil bu ürünü tavsiye ederim. Bu arada termal macun sürüşünde çok önemli, fazla sürersende sogutma yapmaz, kendin süreceksen 1 2 video izle öyle sür. Genişletmek için tıkla... 1gr ekran kartı ve CPU'ya yetmez.
sosyopat71 dedi: Thermal Grizzly Kryonaut Termal Macun 12.5W 1 Gram Yüksek Performanslı Fiyatı - Trendyol 84-86 hiç normal bir deger degil bu ürünü tavsiye ederim. Bu arada termal macun sürüşünde çok önemli, fazla sürersende sogutma yapmaz, kendin süreceksen 1 2 video izle öyle sür. Genişletmek için tıkla... 1gr ekran kartı ve CPU'ya yetmez.
S sosyopat71 Megapat Katılım 15 Ağustos 2015 Mesajlar 159 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2025 #17 Luvyan dedi: 1gr ekran kartı ve CPU'ya yetmez. Genişletmek için tıkla... Ben daha bugün sürdüm 2 şerkere sürmeye yeterli 1gr
Luvyan dedi: 1gr ekran kartı ve CPU'ya yetmez. Genişletmek için tıkla... Ben daha bugün sürdüm 2 şerkere sürmeye yeterli 1gr
Luvyan Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.207 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2025 #18 sosyopat71 dedi: Ben daha bugün sürdüm 2 şerkere sürmeye yeterli 1gr. Genişletmek için tıkla... Öyleyse bunu alsın indirim veya daha ucuz satan vardır daha iyi kryonauta göre. Ama 3.5gr alip kullanmak daha karlı her türlü nt h1 işini görür Thermal Grizzly Tg-h-001-rs Hydronaut 1gr Termal Macun - Fiyatı, Yorumları Thermal Grizzly Tg-h-001-rs Hydronaut 1gr Termal Macun yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl
sosyopat71 dedi: Ben daha bugün sürdüm 2 şerkere sürmeye yeterli 1gr. Genişletmek için tıkla... Öyleyse bunu alsın indirim veya daha ucuz satan vardır daha iyi kryonauta göre. Ama 3.5gr alip kullanmak daha karlı her türlü nt h1 işini görür Thermal Grizzly Tg-h-001-rs Hydronaut 1gr Termal Macun - Fiyatı, Yorumları Thermal Grizzly Tg-h-001-rs Hydronaut 1gr Termal Macun yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl
TheKaan0 Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 1.624 Çözümler 4 9 Ağustos 2025 #19 Attığım nocktua da 3.5 g olduğu yazıyor. Hayli hayli ikisine de yeter.