Merhaba arkadaşlar,
Ryzen 5 3600X B450M anakart 16 GB 3200MHz RAM'li sistemim mevcut. Bu sisteme 1 hafta önce RX6600 ekran kartı aldım fakat BF5 BF1 diğer oyunlarda 75FPS üstü alamıyorum ve kontrol ettiğimde GPU kullanimi %30 %65 %45 şeklinde sürekli oynuyor sabit %100 kullandığını göremedim. Acaba dargobaz mi yasiyorum. Bu arada V-Sync vs her şeyi kapattım DDU ile sürücü silip tekrar kurdum gene değişen bir şey olmadı. Video ekledim. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...