RX6600 sistem FPS drop yapıyor

Küçük Emrah

Kilopat
Donanım Arşivi GT2 sisteme sahibim. Testini yaptığım ekran kartı, RAM, işlemcide hiçbir sıkıntı olmadı. God of War'u tüm ayarlar ultrada Shadow ayarları düşükte 80 FPS civarı oynuyordum. Ama tekne ile açık dünyayı gezmeye başladığım zaman oyunda takılmalar başladı. Özellikle dövüşlerde 57 FPS'e kadar düşüyor ve çok rahatsız ediyor. FPS kilidini 70 yaptım yine sorunlar devam etti. Ne yapmalıyım?

Sistem özelliklerim:
İşlemci: Intel Core i3-12100F

Anakart: ASUS Prime H610M-K D4.

Ekran kartı: ASUS Radeon Dual RX 6600 8 GB GDDR6.

RAM: Corsair 16 GB (2×8) Vengeance LPX.

SSD: WD SN570 500GB Blue GEN3x4 M.2 SSD.
Kasa: Vento VG11a.

GPU sıcaklığı 57 derece.

@Sir Benjamin @kino hocam AMD ekran kartlarıyla alakalı postlarda sorun yaşayanlara en iyi çözümleri sunanlar sizlerdiniz gördüğüm kadarıyla umarım etiketlememde sakınca yoktur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunun o kısmı sakat, genel bir durum bende de oluyor. Belki de 4/8 işlemciler o alanı pek sevmiyorlar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

O alana girerken bile fps drop oldu şaşırdım cidden. O alana kadar hiçbir sıkıntı olmuyordu. Videonuzu izledim. Nasıl bir çözüm önerirsiniz peki? Sadece gezerken değil dövüşürken de fps drop oluyor o alanda can sıkıcı. Ssd ile alakalı olabilir mi acaba ssd sağlılığını ölçen bir test yapmadım hiç. Önerir misiniz?

E buradan yaz forumda mesaj atma seçeneği yok zaten.
Hocam repack siteleri hakkında bilgilisiniz. Ben de virüs bulaşmaması adına resmi sitelerden indirmek istiyorum. Hangi siteleri önerirsiniz türkçe yama kuruluyor mu bu sitelerin oyunlarına sisteme zararı var mıdır?

Hocam repack siteleri hakkında bilgilisiniz. Ben de virüs bulaşmaması adına resmi sitelerden indirmek istiyorum. Hangi siteleri önerirsiniz türkçe yama kuruluyor mu bu sitelerin oyunlarına sisteme zararı var mıdır?
Resmi siteleri de nerden kontrol edebilirim acaba çok fazla sahte site var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…