HV PRO, serisine özel olarak tasarlanan DC-DC ile güvenli ve etkili bir güç kullanımı sağlar. 230V 80 Plus derecelendirmesi ile her iki model de %85’in üzerinde verimlilik ve düşük ses seviyesi…
www.gaming.gen.tr
Yanına bir de Dark Diamond Pro mesh kasa düşünüyorum. Varsa eğer önerileriniz kasa ve PSU için bütçe 1300₺ çok fazla çıkamam fiyat olarak.
HV PRO, serisine özel olarak tasarlanan DC-DC ile güvenli ve etkili bir güç kullanımı sağlar. 230V 80 Plus derecelendirmesi ile her iki model de %85’in üzerinde verimlilik ve düşük ses seviyesi…
www.gaming.gen.tr
Yanına bir de Dark Diamond Pro mesh kasa düşünüyorum. Varsa eğer önerileriniz kasa ve PSU için bütçe 1300₺ çok fazla çıkamam fiyat olarak.
Join us as we examine a new revision of NAVI23-based graphics cards. Specifically, we will be looking at the Radeon RX 6600, and in particular the Sapphire Pulse variant, in this review. If it is inde... Hardware setup | Power consumption
Orada öğrenebileceğin bir yazı yazmıyor. 550W bu karta fazlasıyla yeterli bir miktar yaklaşık 20-30w daha fazla güç tüketimine sahip 6600 XT modelini 550W ile kullanıyorum bütçen kısıtlıyken fazla watt için masrafa girmene gerek yok. @Quistin attığı güç kaynağı f/p olarak oldukça iyidir Gold olması ömür ve kalite olarak büyük artı.