RX6600 sistem nasıldır?

simpasanonim

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar kardeşime bilgisayar topluyorum. RDR2 Valorant GTA 5 gibi oyunlar için PC baktım bilgisayardan anlamadığım için foruma danışayım dedim. Bilgisayar nasıldır?

Sistem güzel fakat fiyatını öğrenebilir miyim?

Hocam geçmiş olsun. Stoğu bitmiş herhalde. İsterseniz bütçenizi belirtip sistem önerebilirim.

Sadece GPU, CPU, RAM, anakart, PSU ve kasa 17k küsur ediyor en ucuz halleriyle kendiniz toplayınca, karar sizin ben sizi alın almayın etkilemek istemiyorum, fiyat bilgisi böyle.

Hocam geçmiş olsun. Stoku bitmiş herhalde. İsterseniz bütçenizi belirtip sistem önerebilirim.

Hocam yeni gördüm tükenmiş daha dün sepete eklemişdim 15-16-17k arasında hazır toplanmış bilgisayar önerebilirsiniz hocam.

Sadece GPU, CPU, RAM, anakart, PSU ve kasa 17k küsur ediyor en ucuz halleriyle kendiniz toplayınca, karar sizin ben sizi alın almayın etkilemek istemiyorum, fiyat bilgisi böyle.

Hocam uygun fiyatlı arıyorum sistem önerileriniz varsa atabilirsiniz hocam 17-18k arası.

Ah be hocam ben aldım dün bu sistemi canavar gibi çalışıyor şu anda.

Sağlık olsun hocam stokları ne kadar sürede yenilerler sizce?

Hiçbir fikrim yok. zaten bende anakart ve RAM'i değiştirip aldım onlarda stok kalmamış. Ama yine de 4K gibi bir fiyat indirimi var tek tek toplamadığınızla arasındaki fark. 16800 oluyor anakart ve RAM değiştirince eğer bütçeniz öyle yeterse düşlünebilirsiniz.(düzeltme hiç bir stok kalmamış üzgünüm )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…