RX6600 sistem oyunlarda düşük FPS veriyor

Maalesef aralarından sadece Elden Ring oynamıştım. Onda da 60FPS limiti vardı. Fakat High ayarlarda 60FPS veriyordu hatırladığım kadarıyla.
Evet, ben de normalde yayın açıkken bile maksimum ayarlarda 60 FPS alıyordum, ancak FPS değerlerim 35-40’a düştü.

Bu sorundan anlayan birisi var mı?

Son düzenleme:
Evet, ben de normalde yayın açıkken bile maksimum ayarlarda 60 FPS alıyordum, ancak FPS değerlerim 35-40'a düştü.

Bu sorundan anlayan birisi var mı?

Kısaca bakacak olursak, kart kullanımı %80'lerde oluyor ve FPS düşüşleri var. Teknik olarak darboğaz gibi duruyor ama 5600G, 6600'e darboğaz yapmaz. 5600G'ye hiç undervolt veya frekansıyla oynayacak bir şey yaptınız mı? Bilgisayarın güç seçeneklerinde "yüksek performans" aktif mi ve RAM'lerde XMP açık mı, onlara bakar mısınız?

Son düzenleme:
Merhaba, frekanslarla ilgili herhangi bir ayar yapmadım. Denetim masasından "Nihai Performans" etkin, RAM'lerde XMP modu açık ancak Ryzen Master yüklü değil ve işlemcim güncel değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…