FPS 60'ın altına düşmemesine rağmen her yıldırımlı saldırı yaptığında oyun sanki kare atlıyormuş gibi kasıyor. Monitörüm 165Hz 1 ms. Benim donanımımla alakalı mı yoksa değiştirmem gerek bir ayar var mı? Teşekkür ederim iyi sosyaller.
FPS 60'ın altına düşmemesine rağmen her yıldırımlı saldırı yaptığında oyun sanki kare atlıyormuş gibi kasıyor. Monitörüm 165Hz 1 ms. Benim donanımımla alakalı mı yoksa değiştirmem gerek bir ayar var mı? Teşekkür ederim iyi sosyaller.
Ekran kartı kullanımın anlık olarak %1-%6 gibi düşük seviyelere düştügü için sana öyle geliyro dostum. DDU ile ekran kartı driveriin kaldır WHQL farklı bir stabil sürüm kur.
Öncelikle işlemci R5 5500 ayarında 6600 - 3060 lada her türlü başa çıkar. İşlemcisi darbogaz yapıyor olsaydı grafik kısın değil de grafigi kökleyin demeniz gerekiyor. Çözünürlük ve grafik arttıkça ekran kartına binen yük artarken, işlemciye binen yük azalır.