RX6600 sistemde Black Myth: Wukong kasıyor

İşletim sistemi
Windows 10

Seyit Yusuf

Decapat
Daha fazla  
RAM
16 3600 MHz
Ekran kartı
Rx 6600
Anakart
ASUS PRİME B550 M-K
İşlemci
Ryzen 5 5600g
FPS 60'ın altına düşmemesine rağmen her yıldırımlı saldırı yaptığında oyun sanki kare atlıyormuş gibi kasıyor. Monitörüm 165Hz 1 ms. Benim donanımımla alakalı mı yoksa değiştirmem gerek bir ayar var mı? Teşekkür ederim iyi sosyaller.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

FPS 60'ın altına düşmemesine rağmen her yıldırımlı saldırı yaptığında oyun sanki kare atlıyormuş gibi kasıyor. Monitörüm 165Hz 1 ms. Benim donanımımla alakalı mı yoksa değiştirmem gerek bir ayar var mı? Teşekkür ederim iyi sosyaller.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Grafik kısın, oyun 40 serisini bile çok zorluyor. 6600 3060 ayarında bir kart. İşlemci 5600g, biraz sorun yaratıyor olabilir.

Ekran kartı kullanımın anlık olarak %1-%6 gibi düşük seviyelere düştügü için sana öyle geliyro dostum. DDU ile ekran kartı driveriin kaldır WHQL farklı bir stabil sürüm kur.

Grafik kısın, oyun 40 serisini bile çok zorluyor. 6600 3060 ayarında bir kart. İşlemci 5600G, biraz sorun yaratıyor olabilir.

Öncelikle işlemci R5 5500 ayarında 6600 - 3060 lada her türlü başa çıkar. İşlemcisi darbogaz yapıyor olsaydı grafik kısın değil de grafigi kökleyin demeniz gerekiyor. Çözünürlük ve grafik arttıkça ekran kartına binen yük artarken, işlemciye binen yük azalır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı