Selamlar, arkadaşlar oyun içerisinde belirlediğim bir nokta var ve bazen FPS değerleri normal mi diye kontol ederim 3 4 ay önce Windows 11'e geçmişitm ve geçtikten sonra FPS'yi gene kontrol ettim normaldi yaklaşık 400 420 civarındaydı ondan sonra da pek fazla kontrol etmedim fakat son zamanalrda FPS'in çok düştüğünü fark ettim bazı maplarda gerçekten kastığını hissediyordum kontrol etmek için gene aynı belirlediğim yere gittim oyun içerisinde ve FPS'in 320 civarlarında olduğunu gördüm sonrasında format attım gene aynıydı Windows 10'a geçtim gene değişen bir şey olmadı işlemci 60 ekran kartı 65 dereceyi geçmiyor MHz değerleri normal kullanım oranları normal. Sadece ekran kartı driverini adrenalin software olaman kurduğumda hatrı sayılır bir artış olmuştu FPS de ama eskisine gene yaklaşamadı oyun zaten açılırken bile bir yavaş açılıyor açılış ekranında donuyor falan Alt Tab attığımda da aynı şekil kafayı yiyor oyun sadece CS oynadığım için başka oyunlarda problem var mı bilmiyorum. Var mı önerisi olan veya aynı sorunları yaşayan.