Oyunu kendi düzenlediğim optimize ayarlarda oynuyorum. Ayarlardan bazıları medium bazıları high bazıları ise Ultra ve açık alanlarda 65-70 arası FPS değerleri alıyorum FSR kalite modundayken. Ama iş frame generaiton açmaya gelince saçma sapan bir şey yaşanıyor. Hem AMD FPS göstericisi hem de Afterburner'dan FPS'i kontrol ediyorum 90 civarı FPS gösteriyor ama akıcılık namına hiçbir şey yok. Fg açılmamışken nasılsa hâlâ öyle. Fg etki etse RTX açarım diyorum ama 90 FPS göstermesine rağmen 50-60'dan farksız. Ekranım 165Hz ve herhangi bir FPS sınırlayıcı da açık değil.
Amd kartlarda RTX'i unutun. Daha çok yolu var. Fg'ye gelince, evet yararı var ama onunda bir iki güncellemeye ihtiyacı var. Ultra'da oynamak yerine High da oynayın, daha iyi değerler alırsınız.
AMD kartlarda RTX'i unutun. Daha çok yolu var. Fg'ye gelince, evet yararı var ama onunda bir iki güncellemeye ihtiyacı var. Ultra'da oynamak yerine High da oynayın, daha iyi değerler alırsınız.
FG'yi kullanmanın en iyi yolu FPS'i sabitlemek. FG kullanmak için önerilen FPS 60, bana göre 70 FPS altında iyi çalışmıyorum. Senin FG açıkken 90 FPS alman demek anlık olarak 45 FPS alman anlamına geliyor, bu FPS'de input lag yüksek olur, bu da akıcı olmamasını açıklıyor. FSR yerine Intel Xe ile FG dener misin birde?
FG'yi kullanmanın en iyi yolu FPS'i sabitlemek. FG kullanmak için önerilen FPS 60, bana göre 70 FPS altında iyi çalışmıyorum. Senin FG açıkken 90 FPS alman demek anlık olarak 45 FPS alman anlamına geliyor, bu FPS'de input lag yüksek olur, bu da akıcı olmamasını açıklıyor. FSR yerine Intel Xe ile FG dener misin bir de?
Xe ile FG olmuyor hocam. FG açınca otomatik FSR açılıyor.
@dreambullet FPS sabitleyince de bir şey değişmedi hocam. Afterburner 120FPS alıyorsun diyor ama benim hissettiğim Max 65. Hatta fg kapatınca daha akıcı oluyor 80FPS'lere çıkıyor.
Xe ile FG olmuyor hocam. FG açınca otomatik FSR açılıyor.
@dreambullet FPS sabitleyince de bir şey değişmedi hocam. Afterburner 120FPS alıyorsun diyor ama benim hissettiğim Max 65. Hatta fg kapatınca daha akıcı oluyor 80FPS'lere çıkıyor.
FPS 60'a sabitledim ama 60FPS ile alakası yoktu hocam. Fg kapatınca'da 70-80 arası değerler alıyorum onda sıkıntı yok zaten. Benim derdim RTX açmaktı o da açınca FPS 40'lara düşüyor. Dedim belki fg ile bunu önlerim ama olmadı. Ayrıca sanırım bir tek CP'da bu sorun var. Çünkü ben diğer oyunların çoğunda FG açıyorum ve onlarda büyük faydası oluyor.
FPS 60'a sabitledim ama 60FPS ile alakası yoktu hocam. Fg kapatınca'da 70-80 arası değerler alıyorum onda sıkıntı yok zaten. Benim derdim RTX açmaktı o da açınca FPS 40'lara düşüyor. Dedim belki fg ile bunu önlerim ama olmadı. Ayrıca sanırım bir tek CP'da bu sorun var. Çünkü ben diğer oyunların çoğunda FG açıyorum ve onlarda büyük faydası oluyor.
Cyberpunk FSR FG ilk çıktığında kötüydü baya, doğrudur. Zamanla toparlaşımlardır diye düşünüyordum, demek ki toparlanmamış. RTX aman aman bir teknoloji değil zaten, çok bir kaybın yok keyfine bak.