RX6600 sistemde Cyberpunk 2077 akıcı değil

Çatlı Reis

Hectopat
Yer
Fransa, Paris, Eiffel Tower
Daha fazla  
RAM
16GB
Ekran kartı
RX6600
İşlemci
Ryzen 5 5500
Oyunu kendi düzenlediğim optimize ayarlarda oynuyorum. Ayarlardan bazıları medium bazıları high bazıları ise Ultra ve açık alanlarda 65-70 arası FPS değerleri alıyorum FSR kalite modundayken. Ama iş frame generaiton açmaya gelince saçma sapan bir şey yaşanıyor. Hem AMD FPS göstericisi hem de Afterburner'dan FPS'i kontrol ediyorum 90 civarı FPS gösteriyor ama akıcılık namına hiçbir şey yok. Fg açılmamışken nasılsa hâlâ öyle. Fg etki etse RTX açarım diyorum ama 90 FPS göstermesine rağmen 50-60'dan farksız. Ekranım 165Hz ve herhangi bir FPS sınırlayıcı da açık değil.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bende normalde CP'ı geçen sene oynayıp bitirmiştim zaten. O zamanlar FSR 3 ve FG eklenmemişti oyuna sadece FSR 2.1 vardı. Dedim bir girip deneyeyim ama durum gerçekten içler acısı. Teşekkürler size de.

FG bu oyunda bozuk şu anda. FSR 3.0 geldiğinde hemen denemek istemiştim fakat düzgün çalışmıyordu, çalışsa da bozuk idi. YouTube üzerinde bazı kanallar da ilk denemeden sonra gömüp bıraktılar. Keşke DLSS'yi önemsedikleri kadar FSR sistemini de önemsemiş olsalardı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…