Hangi platformdan başlatıyorsanız oyunun üzerine sağ tık basın ve özellikler diyin oralarda bir yerlerde başlatıcı komut satırı tarzı yazan bir yer olacak oraya “-DX12” yazın ve tekrar deneyin.Oyun akıcı olmuyor ara ara donmalar oluyor. FC 24 oynarken böyle şeyler başıma gelmiyordu. Sistemim mi yetersiz? Yoksa benim yapmam gereken bir ayar mı var?
Yazdım ama bir şey değişmedi. Tırnak işaretini koymadım ondan olabilir mi?Hangi platformdan başlatıyorsanız oyunun üzerine sağ tık basın ve özellikler diyin oralarda bir yerlerde başlatıcı komut satırı tarzı yazan bir yer olacak oraya “-DX12” yazın ve tekrar deneyin.
Hayır alakasız, PSU markanızı ve modelini alabilir miyim?Yazdım ama bir şey değişmedi. Tırnak işaretini koymadım ondan olabilir mi?
Kasmaması lazım. Anormal bir durum.Oyun akıcı olmuyor ara ara donmalar oluyor. FC 24 oynarken böyle şeyler başıma gelmiyordu. Sistemim mi yetersiz? Yoksa benim yapmam gereken bir ayar mı var?
Son ihtimal PSU yetersizliği veya arızası.Kasmaması lazım. Anormal bir durum.
PSU yetersiz olsa mavi ekran, siyah ekran verir. Sistem kitlenir veya reset atar. Bu başka bir sorun.Son ihtimal PSU yetersizliği veya arızası.
Dostum PSU yetmezliği belirtileri tek onlar değil, sistem kendini korumak amacıyla daha az güç çeker. İşlemci veya ekran kartından birisinin gücünü sınırlar böylece performansta düşüşler ve droplar yaşanır, uzun bir süre (30 dakika) yaşanırsa da kendine reset atar.PSU yetersiz olsa mavi ekran, siyah ekran verir. Sistem kitlenir veya reset atar. Bu başka bir sorun.
Corsair Cv550 modeli ama daha geçen gün Detroit oynamıstım onun gibi güç isteyen bir oyunda da sıkıntı yaşamış olmam gerekmez mi?Hayır alakasız, PSU markanızı ve modelini alabilir miyim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.