RX6600 sistemde gerekenden düşük FPS almak normal mi?

Slmi

Femtopat
Daha fazla  
Sistemim aşağıda belirtiyim gibi ama nedense aşırı az FPS değerleri almaktayım. Sıcaklık değerlerim ise normal. Valorant'ta 55-60 işlemci, ekran kartı da aynı şekilde.
Valorant'ta 150-170 FPS alıyorum.
Buradaki değerli kişilere sormaktayım: Sizce nedendir?

- G.Skill 16 GB 3200 MHz.
-Toshiba 1TB HDD.
-Kioxia 500GB SSD.
-MSI B560M Pro anakart.
-ASUS RX6600 8 GB.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci oyununda ekran kartının bir önemi yok. İşlemcini yazmamışsın. İşlemci önbelleğin düşükse aldığın değerler gayet normal.

İşlemci oyununda ekran kartının bir önemi yok. İşlemcini yazmamışsın. İşlemci önbelleğin düşükse aldığın değerler gayet normal.

Onu unutmuşum çok pardon işlemcim i5-11600 Kullanmaktayım stok fan ile birlikte.

Onu unutmuşum çok pardon işlemcim i5-11600 Kullanmaktayım stok fan ile birlikte.

8 çekirdek olmasına rağmen 12 MB önbelleği var. Valorant işlemci oyunu ekran kartı değil o yüzden önbellek önemli o sistemle alabileceğin gücü alıyorsun ki büyük ihtimalle debloat yapmadığın için sistem F/P'sinden alıyordur.

Kral ben yazın yavaş yavaş parçaları yükseltmek istiyorum nereden başlayayım bütçe çok az değil ortalama bir şey ilk hangisinden başlamalıyım sence?

Valorant'ta 150-170 FPS alıyorum.

İnternetteki testler şu şekilde, benim testimdeki R5 5500 ile sahip olduğunuz 11600'ün gücü aşağı yukarı aynı:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…