RX6600 sistemde ikinci monitörde video izlerken FPS düşüyor

Çatlı Reis

Hectopat
Yer
Fransa, Paris, Eiffel Tower
Daha fazla  
Ana ekrandan oyun oynarken 2.erkandan ise bir şeyler izlerim genelde. Düne kadar böyle bir sıkıntı yoktu ama şimdi ikinci ekrana bir video veya film atınca FPS düşmesi yaşıyorum. Oyun oynamaya çalışmayı geçtim ana ekranda hiçbir şey açık olmaması sadece 2. ekranda film açık olmasına rağmen saçma sapan FPS düşmesi yiyorum ve 3 saniyede bir yaşandığı için fazla rahatsız ediyor. Ana ekrana alır almaz da sorun düzeliyor. Sistemim RX6600-Ryzen 5 5500 16 GB RAM.

Hocam önceden bu sorunun olmadığına emin misiniz? Normal olarak bir video izlerken ekran kartı onu işlediği için ve oyun oynarkende ekran kartı çalıştığı için performans düşmesi normaldir.

Hocam önceden bu sorunun olmadığına emin misiniz? Normal olarak bir video izlerken ekran kartı onu işlediği için ve oyun oynarkende ekran kartı çalıştığı için performans düşmesi normaldir.

Hocam yazdığımı anlamadınız herhalde. Oyun açık değilkende ikinci ekrana herhangi bir şey atınca FPS düşmesi yaşıyorum. Ayrıca evet düne kadar böyle bir şey yaşamadım Kick'den yayın izlemek olsun YouTube'dan video izlemek olsun her şeyi rahatça yapabiliyordum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…