Her ekran kartını gönderdiğimde PSU ve SSD de yoladık bir sorun yokmuş galiba dediğin RAM'lerde sorun olabilir driverı kurdum Memtest nereden indirebilirim?
Memtest86+'nın aksine sürekli güncellenen bu yazılım Passmark bünyesi altındadır. Dikkat: UEFI desteği olmayan eski bir sisteminiz varsa bu sürümü kullanın. USB belleğe yazma işlemi: Nasıl test edilir?
Dostum Memtest86 ile testi yaptım 2 saat 45 dk sürdü error 0 çıktı hata yok şimdi bir Valorant girip test yapacağım ama büyük ihtimalle yiyeceğim yine hatayı. Düzeltiyorum 15 dk Valorant sonucu aynı hatayı aldım. WattMan bıktım bayramdan sonra iade için gideceğim.
Şimdi bu hata AMD hatası olarak değerlendiriliyor, ama başka sebepleri de olabiliyor.
Benim sistem geçen aylarda BF2042'den atıyor ve sürücü zaman aşımı hatası veriyordu, sonra BF2042'ye güncelleme geldi, sistemde hiçbir değişiklik yapmadan, sürücüyü bile silmeden düzeldi, yani illa kart veya sürücü sorunu olmuyor, Windows kaynaklı bile olabiliyor bu sorun.