RX6600 ve Intel i3-10105F RAM yükseltmesi anlık FPS düşmelerini engeller mi?

nesetarda

Decapat
Daha fazla  
Sistemi yeni aldım, lakin FPS dropu oynanmasını zorlaşacak kadar sıkıntılı yapıyor. Ör: 240 FPS aldığım bir ekran kartı genellikli oyunda, aniden 40-50 FPS'e düşme durumu oluyor, bunun da işlemciden çok RAM'e bağlı olduğunu düşünerek 8 GB RAM almayı düşünüyorum. Şu anki RAM'im toplam 8 GB ve 1600 MHz onun üstüne 8 GB daha ekleyip 16 GB RAM ve 3200 MHz bir sistem yaparak kullanmayı düşündüm; işlemcim oyunda iken %80'den daha fazla kullanılmadığına inanarak RAM'dan dolayı olduğunu düşünüyorum. Sizce RAM arttırmak darboğaz veya FPS düşmesi sorununu ortadan kaldırır mı? Doğru muyum? Eğer önerecek donanımsal tavsiyeler varsa güzel olur, malum sorun RAM değil ise bu ekonomide işlemci değişebileceğimi zannetmiyorum. sistem bilgilerini yeterince verdiğimi düşünerek hepsini eklemedim, sorarsanız yardımınız gereğiyle hemen cevap yazarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
RX 6600 ile drop sorunu yaşamıştım, çözümü buydu:

Bütün AMD sürümlerini denemişiğim var, fakat bir çözüme daha ulaşamadım. Fps drop ve Tearing aşırı fazla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…