RX6600 ve Ryzen 7 5800X sistem için uyumlu mu?

Oemer Senturk

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, şu anki sistemime güncelleme yapmak istiyorum ama yeni alacağım parçalar uygun mu bilemiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
Güncel sistemim;
Anakart: ASRock A320M.
CPU: AMD Ryzen 5 1600 AF.
GPU: AMD RX 570 4 GB.
RAM: DDR4 16 GB.
SSD: 500GB M.2 Samsung GeIL.

AMD RX6600 Dual ve AMD Ryzen 7 5800X alsam sistemime uyumlu olur mu? 15bin TL civarına başka önerileriniz var mı?

Uyar, ancak onları sıfır alma.
Sıfır olarak 5700x3D al, 2. elden RX 6800 XT falan al kalanıyla, fıstık gibi sistem olur.
Ancak anakart biraz düşük, ona da yapacak bir şey yok.

Uyar, ancak onları sıfır alma.
Sıfır olarak 5700x3D al, 2. elden RX 6800 XT falan al kalanıyla, fıstık gibi sistem olur.
Ancak anakart biraz düşük, ona da yapacak bir şey yok.
A320M anakart 5700x3D kaldırabilir mi?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
şöyle birşey yaşanabilir.

Anakartın düşük olması performans kaybı yaşatır mı geçici bir süre götürebilirse onu da ileride güncellerim.

anakart öneriniz var mı?

Anakartın düşük olması performans kaybı yaşatır mı geçici bir süre götürebilirse onu da ileride güncellerim.

Overclock yapamayacağın için performans kaybı yaşatıcağını sanmıyorum ama A320 anakarta 5700x3D takmakta Doğan SLX'e Ferrari V12 motoru takmak gibi bir şey.

Götürür, ancak değişin.
Çünkü işlemci 105W anakartınız 95W destekliyor, tam performansta çalışmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…