RX6600 XT, R5 5500 sisteme 450W PSU yeterli mi?

kjheron

Hectopat
Selamlar sistemimi güncelliyorum GPU ve CPU değiştireceğim kart olarak RX 6600 XT veya RX6600 alacağım işlemci olarak R5 5500, eski sistemimde bulunan Thermaltake 450W PSU var bunu yeni aldığım ekran kartını ve işlemciyi besler mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
O resimdeki PSU yeterli.

Eki Görüntüle 2035000

396W güç vriyor 12v kanalından, çok rahat yeter. Senin sistem tam yük altında en fazla 300W güç çeker.
biraz farklı gibi duruyor tam olarak anlayamadım benim elimdeki bu

Ek olarak 2X 8 GB 3200MHz RAM var
SATA SSD ve M.2 SSD mevcut

Son düzenleme:

İlginç, aynı modelin farklı versiyonu mu yoksa çakması mı anlamadım. Riske girme hocam o halde düzgün bir PSU almalısın.

3 sene önce almıştım İncehesap'tan kutusu vs duruyor her şeyi çakma olduğunu düşünmüyorum ama farklı bir modeli olabilir

3 sene önce almıştım İncehesap'tan kutusu vs duruyor her şeyi çakma olduğunu düşünmüyorum ama farklı bir modeli olabilir

Maalesef bunun çakma olma ihtimali çok çok yüksek. Aynı model için kendi sitesinde de 396W verdiği yazılmış. Thermaltake gibi bir marka 450W üretip de üzerine 300W veriyor yazmazdı. Sen sistemi riske atmayıp düzgün bir PSU al hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…