Rality Hectopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 722 Çözümler 1 23 Ağustos 2024 #1 Sabahları oyun oynadığımda donma olmuyor fakat akşam girdiğimde çok donuyor. FiveM, PUBG gibi oyunlarda oluyor. Neden olabilir?
Sabahları oyun oynadığımda donma olmuyor fakat akşam girdiğimde çok donuyor. FiveM, PUBG gibi oyunlarda oluyor. Neden olabilir?
GhostOps Decipat Katılım 19 Temmuz 2024 Mesajlar 1.518 Makaleler 1 Çözümler 5 23 Ağustos 2024 #2 Rality dedi: Sabahları oyun oynadığımda donma olmuyor fakat akşam girdiğimde çok donuyor. FiveM, PUBG gibi oyunlarda oluyor. Neden olabilir? Eki Görüntüle 2292026 Eki Görüntüle 2292027 Genişletmek için tıkla... Temiz bir kurulum yap en iyi si.
Rality dedi: Sabahları oyun oynadığımda donma olmuyor fakat akşam girdiğimde çok donuyor. FiveM, PUBG gibi oyunlarda oluyor. Neden olabilir? Eki Görüntüle 2292026 Eki Görüntüle 2292027 Genişletmek için tıkla... Temiz bir kurulum yap en iyi si.
Rality Hectopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 722 Çözümler 1 23 Ağustos 2024 #3 GhostOps dedi: Temiz bir kurulum yap en iyi si. Genişletmek için tıkla... Hocam ekran kartını aldıktan sonra format attım sonra bunu indirdim başka bir yöntem var mı temiz kurulum için?
GhostOps dedi: Temiz bir kurulum yap en iyi si. Genişletmek için tıkla... Hocam ekran kartını aldıktan sonra format attım sonra bunu indirdim başka bir yöntem var mı temiz kurulum için?
GhostOps Decipat Katılım 19 Temmuz 2024 Mesajlar 1.518 Makaleler 1 Çözümler 5 23 Ağustos 2024 #4 Rality dedi: Hocam ekran kartını aldıktan sonra format attım sonra bunu indirdim başka bir yöntem var mı temiz kurulum için? Genişletmek için tıkla... Uyugulama indirme seydin keşke driver için bozuk indiriyorlar genelde kendin elle yapman gerek daha temiz oluyor.
Rality dedi: Hocam ekran kartını aldıktan sonra format attım sonra bunu indirdim başka bir yöntem var mı temiz kurulum için? Genişletmek için tıkla... Uyugulama indirme seydin keşke driver için bozuk indiriyorlar genelde kendin elle yapman gerek daha temiz oluyor.
Rality Hectopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 722 Çözümler 1 23 Ağustos 2024 #5 GhostOps dedi: Uyugulama indirme seydin keşke driver için bozuk indiriyorlar genelde kendin elle yapman gerek daha temiz oluyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani driveri kendi elimle nasıl yapacağım? Anlamadım.
GhostOps dedi: Uyugulama indirme seydin keşke driver için bozuk indiriyorlar genelde kendin elle yapman gerek daha temiz oluyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani driveri kendi elimle nasıl yapacağım? Anlamadım.
GhostOps Decipat Katılım 19 Temmuz 2024 Mesajlar 1.518 Makaleler 1 Çözümler 5 23 Ağustos 2024 #6 Rality dedi: Nasıl yani driveri kendi elimle nasıl yapacağım? Anlamadım. Genişletmek için tıkla... Evet kendin güncelleye ceksin.
Rality dedi: Nasıl yani driveri kendi elimle nasıl yapacağım? Anlamadım. Genişletmek için tıkla... Evet kendin güncelleye ceksin.