İşlemcinin o ekstra 60-70 kareyi çizecek gücü var mı, yoksa Frame Generation daha mı iyi olur tekrar düşün. Cyberpunk 2077 oynuyormuşsun örneğin bu benim 5600 ile performansım.
İşlemcinin o ekstra 60-70 kareyi çizecek gücü var mı, yoksa Frame Generation daha mı iyi olur tekrar düşün. Cyberpunk 2077 oynuyormuşsun örneğin bu benim 5600 ile performansım.
Hocam ben DLSS FSR gibi özellikleri güzel bulmuyorum. Ne olursa olsun görüntüyü bozuyor. Ayrıca ileride monitörü yükseltirsem 6800 daha iyi olur gibi geliyor. Çünkü kas gücü olarak daha güçlü.
Hocam ben DLSS FSR gibi özellikleri güzel bulmuyorum. Ne olursa olsun görüntüyü bozuyor. Ayrıca ileride monitörü yükseltirsem 6800 daha iyi olur gibi geliyor. Çünkü kas gücü olarak daha güçlü.
Size hiç bilgi vermeyenlerde kabahat. Frame Generation dediğin özellik DLSS'den bağımsız bir olay ve görüntüyü bozmuyor. Yanına DLSS, DLAA açmak tamamen senin zevkine kalmış bir olay.
İleride monitörü yükselttiğinde ne yapacaksın RX 6800'ün ömrü 2K'da uzun mu sürecek? Bu sefer FSR açacaksın o da ne görüntü kalitesi DLSS'den bile kötü.
Vallahi keyfin bilir ama bu devirde RX 6800'e 16K para dökmek ayak üstü kazık yemektir hele de 6600 XT'yi 4K civarına ancak satabileceğini düşünürsek. Cebinden 12K para çıkacak eline geçen şey ise bir takoz. 4070 daha pahalı olabilir ama uzun vadede 6800'ü çekirdek diye çitler. GTA VI gibi oyunlar çıktığında göreceksiniz teknolojinin önemini.
7700 XT beklemek daha mantıklı olur. 4060 ti- 4070 arası bir kart olacaktır. Fiyat da 15K civarında olur. Rx 6800'e 16K para bayılmamalı kesinlikle. Ayrıca DLSS 3.0 açınca görüntü de bir fark göreceğinizi sanmıyorum. Hadi DLSS açmasan bile asıl önemli olan FG'yi açıp hem fps artışı sağlarsın hem de görüntü güzelleşir. FG görüntüyü bozmaktansa biraz daha keskin hale getiren bir teknoloji.
Elinizde en üst seviyede ekran kartları olmadığı sürece her türlü DLSS, FSR gibi teknolojilere başvurursunuz böyle olunca da en güncele yönelmek iyidir ha bütçeniz yoktur bir şey diyemem. Ama her türlü bu teknolojilere ihtiyaç duyacaksınız.
7700 XT beklemek daha mantıklı olur. 4060 ti- 4070 arası bir kart olacaktır. Fiyat da 15K civarında olur. Rx 6800'e 16K para bayılmamalı kesinlikle. Ayrıca DLSS 3.0 açınca görüntü de bir fark göreceğinizi sanmıyorum. Hadi DLSS açmasan bile asıl önemli olan FG'yi açıp hem fps artışı sağlarsın hem de görüntü güzelleşir. FG görüntüyü bozmaktansa biraz daha keskin hale getiren bir teknoloji.
Bu NVIDIA'nın DLAA olayını bilmiyordum deneyeyim dedim muhteşem bir şeymiş. Native çözünürlükte görüntüyü daha da iyi hale getiriyor bazı test videoları var Youtube'da hoş bir olay.
Şu anda CP77'de DLSS kapalı, ultra ayarlarda FG + DLAA oynuyorum hem görüntü muzzam hem de 100 FPS ortalama veriyor 4060 Ti. Böyle bir ortamda daha ne istersin ki? RX 6000 serisi bildiğimiz seri yani ikinci elden ucuza alsın çok istiyorsa yoksa ben de sattım 6600 XT'yi ölü fiyatına gitti üzerine 11-12K verip 6800 almak çok kötü bir yatırım.
Ayrıca DLSS'in o kadar çok görüntüyü bozduğunu düşünmüyorum şu anda Metro Exodus oynuyorum en yüksek ayarlarda RTX yüksekte DLSS açık gözüme batmıyor
FSR konusunda bir şey diyemem kullanmadım.
Şuanlık bekleyeceğim hocam. Benim kart şuan idare ediyor zaten 1080p de her oyunu kaldırıyor. İleride monitörü yükseltirsem o zaman düşünürüm ekran kartını. hepinize teşekkür ederim.