RX6600XT kartlar arasındaki fark nedir?

Isınma olayı nasıl acaba? 75 üstü görmüyorsa sıkıntı yok zaten 1060 ile 94 derecelerde geziyorum ben.
Knk soğutmaya derece olarak bakma gaming x trio 77 78 dereceye cikiyor tuf serisi 68 69 calışıyor ama gaming x daha iyi soğutmaya sahip.Fan hızıda önrmli.

O zaman bu süper haber.

6700 XT %25 daha güçlü bir kart. Ben 6600 XT kullanıyorum ama o para verilmez yazık. XFX 6700 XT güzel model hiç düşünmeden kap bir tane.

Isınma olayı nasıl acaba? 75 üstü görmüyorsa sıkıntı yok zaten 1060 ile 94 derecelerde geziyorum ben.

Ben Sapphire Pulse ile 70 derece maksimum görüyorum, 6600 XT XFX 3 fanlısı da buralarda geziyor ama çift fanlısı 75 ve üzerine çıkıyor.

Bütçemde azaltmaya gitmek zorunda kaldım keyfimden değil.

Her neyse yapacak bir şey yok bulamazsam XFX bakarım. Sırf ısınıyor diye 300 TL daha az verip daha güçsüzünü almak mantıksız sanki.

Her neyse yapacak bir şey yok bulamazsam XFX bakarım. Sırf ısınıyor diye 300 TL daha az verip daha güçsüzünü almak mantıksız sanki.

Senin sistemde 1060 94 dereceyi görüyorsa Strix bile taksan alev alır gibi. O sorunun bir kaynağına in.

Artık güç kaynağı toz doldu ve kasayı mı ısıtıyor, kasanın girişleri mi tıkalı, termal macun mu yok oldu çok fazla ihtimal var. Ben 2 sene önce bu testi yapmıştım.

Benim soğutma bloğum sıkıntılı. Kart düşmüştü bir ara . Sadece düşme değil ama konu dışına çıkmayayım zaten bura çorba oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…